Urheilu

Liiga-kierroksella tänään poikkeuksellisen kovia lupauksia – katse näihin nimiin

Liiga

Tänään jääkiekkoliigassa pelataan viisi ottelua, mutta otteluiden lopputuloksien lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota yksilöihin. Erityisesti nuoriin huippuyksilöihin, joita vilisee tänään jäällä useammassa ottelussa.

TPS–HPK-ottelussa nähdään vuonna 2001 syntynyt Kaapo Kakko, joka pelaa Palloseuran ykköskentässä Tomi Kallion ja Eric Perrinin rinnalla. Kakko on Suomi–kiekon suurimpia hyökkääjälupauksia.

Suomen suurimpia pakkilupauksia on taas Mikkelin Jukurien Mikko Kokkonen, joka on niin ikään syntynyt vuonna 2001. Kokkonen pakittelee tänään Jukurien ykkösparissa Pelicansia vastaan.

Jyväskylässä nähdään toinen suuri puolustajalupaus, kun JYP kohtaa Lukon. Isäntien ykkösparissa puolustaa nimittäin Anttoni Honka, joka onkin jo viilettänyt useammassa liigaottelussa tällä kaudella.

Honka on syntynyt vuonna 2000, mutta koska hän on loppuvuoden lapsia, on hän varattavissa NHL:ään vasta kesällä 2019. Edellä mainittu kolmikko onkin näillä näkymin suhteellisen varmasti ykköskierroksen varauksia.

Ja eivät illan liigakierroksen lupaavat yksilöt siihen lopu. Vasta varausikään tulevista pelaajista tositoimissa nähdään HIFK:n Niklas Nordgren, joka viilettää tänään IFK:n kakkosen laidalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu