Puheenaihe

Mies yritti ostaa elektroniikkaa yöllä väärällä ajokortilla – Paikalle osuikin poliisin sattumapartio...

Kuvituskuva.

Johanna Erjonsalo / arkisto

Länsisatamassa sijaitsevaan elektroniikkamyymälään tuli maanantaina aamuyöllä ostoksille mies, jonka käytös sai myyjän epäilemään rikosta. Myyjä kiinnitti huomiota siihen, että miehen kasvot ja ajokortti eivät täsmänneet.

Paikalle tuli sattumalta poliisipartio – ja se sai miehen ottamaan jalat liukkaasti alleen. Mies lähti kiireellä myymälästä, mutta ajokortti ja ostokset jäivät kauppaan.

Vartija näki, että mies poistui harmaalla henkilöautolla. Toinen poliisipartio pysäytti samanlaisen auton hetkeä myöhemmin Mechelininkadulla.

Kuljettaja puhalsi nolla promillea, mutta huumausainepikatesti näytti positiivista amfetamiinille. Kyydissä oli myös toinen mies, jonka hallusta löytyi pieni määrä kannabista. Häntä epäillään huumausaineen käyttörikoksesta.

Vartija tunnisti myöhemmin kuljettajan samaksi mieheksi, joka oli ollut elektroniikkamyymälässä. Samalla selvisi, että miehen myyjälle antamat henkilöllisyyspaperit eivät olleet hänen omansa. Mies myönsi yrittäneensä hankkia tavaroita toisen henkilön ajokortilla.

Poliisi otti miehen kiinni petoksen yrityksestä epäiltynä ja vei hänet Pasilan poliisivankilaan. Miestä epäillään lisäksi rattijuopumuksesta, auton ajamisesta ilman ajokorttia sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu