Urheilu

Herola pieksi itseään: "Onhan se vaan uskomatonta"

Suomalaiset tekivät hienoa työtä yhdistetyn hiihdossa keskiviikkona. Eero Hirvonen lähti ladulle kuudentena 50 sekuntia kärkeä perässä, mutta nuori suomalainen teki hienoa nousua kohti kärkeä. Hirvonen oli parhaimmillaan jo kymmenen sekunnin päässä mitalista, mutta hänen vauhtinsa ei pysynyt aivan loppuun asti. Hirvonen oli kuudes, ja hän jäi lopulta kärjestä 51 sekuntia. 

Ilkka Herola teki vahvan hiihdon, ja hän nousi 17. sijalta kahdeksanneksi. Päivä oli kuitenkin Herolalle pettymys.

– Aika iso pettymys, ei jälkipolville jäänyt tästä kerrottavaa. Hiihto on sitä mitä pitää, mutta onhan se vaan uskomatonta, miten pystyy joka kerta saamaan tuollaisen flopin mäkikisaan aikaiseksi, Herola manasi Suomen olympiajoukkueen Twitter-tilillä.

 

Hirvonenkaan ei ollut tyytyväinen suoritukseensa.

– Aika tyhjä fiilis. Ei jäänyt paljon käteen lopulta. Tarkoitus oli hiihtää ensimmäinen kierros kovaa ja saada porukka kiinni, sekä olla lopussa valmis tekemään iskuja.

Kommenteista huolimatta suomalaisten päivä oli kokonaisuudessaan lupauksia herättävä. Myös Hannu Manninen esitti hyvää hiihtoa, kun hän oli kilpailussa 23:s. Etenkin joukkuekisaa ajatellen Suomen pullat ovat hyvin uunissa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Hurja taistelu toi Hirvoselle kuudennen sijan – kävi 10 sekunnin päässä kärjestä14.2.2018 11.54

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Klikkaa uusin lehti!

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu