Puheenaihe

Oopperalegendan Suomen keikka peruuntui äkillisesti – syyksi varmistui vakava tulehdus

Helmut Lotti joutui perumaan konserttinsa sairastapauksen vuoksi.

Helmut Lotti/Lehdistökuva
Legendaarisen Belgialaisen laulajan Helmut Lottin keskiviikkona perutulle konsertille on löytynyt korvaava päivä.
 
Tieto Finlandia-talossa järjestetyn, miltei loppuunmyydyn, tapahtuman peruutuksesta saatiin vain vähän ennen kuin konsertin oli määrä alkaa keskiviikkoiltana. Syyksi selvisi myöhemmin Lottilla todettu vakava tulehdus kurkussa ja poskionteloissa. Lotti joutui käymään lääkärillä Helsingissä myöhään iltapäivällä.
 
Konsertin tiedottajan mukaan Lotti halusi nousta itse Finlandia-talon lavalle pahoittelemaan yleisölle tilannetta. Hän kertoi pyrkineensä viime hetkiin asti saamaan esityksensä toteutumaan, mutta äkillinen sairaus tuli liian ylivoimaiseksi.
 
Lottin fanien onneksi konsertin järjestäjä sekä paikalla Helsingissä ollut Lottin manageri saivat sovittua pikavauhdilla uuden päivän Lottin esiintymiselle Finlandia-talossa. Uusi korvaava päivä on 25. huhtikuuta. Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan uuteen konserttiin.
 
Helmut Lottin levyjä on myyty maailmanlaajuisesti yli 13 miljoonaa kappaletta, Suomessakin lähes 200 000. Lotti nousi koko maailman tietouteen vuoden 1995 albumillaan Helmut Lotti Goes Classic.
 
Sittemmin hän myös duetoi lukuisten supertähtien, kuten Andrea BocellinMonserrat CaballénEros RamazottinPlacido DomingonSarah Brightmanin ja Cliff Richardin kanssa.

Aiotko mennä katsomaan Helmut Lottia

En
69% (25 ääntä)
Kyllä
31% (11 ääntä)
Ääniä yhteensä: 36

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu