Puheenaihe

Loppuunmyynyt Hurstille hynää -hyväntekeväisyyskonsertti saa jatkoa – "Jatkamme niin pitkään kuin on tarpeen"

Helmikuussa Tavastialla järjestetty Hurstille hynää -hyväntekeväisyyskonsertti saa jatkoa. Hurstille hynää vol. 2 -tukikonsertti järjestetään Kallion Kuudennella Linjalla torstaina 15.3.

-

Tavastialla helmikuun 8. järjestetyn hyväntekeväisyyskonsertin tarkoituksena oli kerätä varoja Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:n avustustyön tueksi.

Konsertti onnistui mainiosti. Lava pullisteli nimekkäistä artisteista ja tapahtuma oli loppuunmyyty. Tapahtumaa järjestämässä ollut Pekko Mantzin kertoi, että tapahtuma tuotti arviolta noin 10 000 euroa Hurstien kassalippaaseen.

– He kertoivat, että he pärjäsivät keräämillämme rahoilla seuraavat kaksi viikkoa, joten tilaisuus oli siltäkin kantilta onnistunut, Mantzin sanoo.

Kallion konsertista tulee Mantzinin mukaan enemmän boheemin kaupunginosan näköinen. Konsertissa nähdään muun muassa burleski-artisti Molly Moonstone ja rumpumusiikkia soittava Benkadi Mone` Mani.

Toki lavalla nähdään myös tunnetumpia artisteja, kuten PMMP:stä tuttu Mira Luoti ja Tiktakin Emppu Suhonen.

– Vielä olisi tilausta yhdelle isolle nimelle, Mantzin kertoo.

– Yritämme houkutella mukaan muun muassa Tuomari Nurmiota. Hän olisi paikallisena tapahtumannäköinen artisti.

Myös toisen Hurstin tukikonsertin odotetaan myyvän loppuun. Mantzin kertoo, että Tavastiaa pienemmästä tilasta johtuen tapahtuma tuskin yltää ensimmäisen konsertin tuotoille.

– Mutta jos saamme Hurstille puoleksikin viikoksi rahaa, niin se olisi hyvä juttu.

Täysin talkootyönä toteutuvan konsertin tuotot menevät lyhentämättömänä Laupeudentyö ry:lle.

Artistit ja järjestäjät työskentelevät ilman palkkaa. Tapahtumat luotiin tarjoamaan apua Heikki Hurstin johtamalle ruoka-avulle.

Mantzinin mukaan toimintaa on tarkoitus jatkaa myös vol. 2:n jälkeen.

– Emme halua, että asia jää unholaan ja poistuu julkisuudesta konserttien jälkeen. Sillä tavalla on käynyt liian usein. Jatkamme jollain tavalla niin pitkään kuin on tarpeen. Toivottavasti jossain vaiheessa tilanne on niin hyvä, ettei apuamme kaivata.

Hurstille hynää vol. 2 -tukikonsertti järjestetään torstaina 15.3. kello 19.00–02.00 Kuudennella Linjalla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu