Puheenaihe

Kuparivarkaat ahkeroivat työmailla – kiinni jääneellä oli takissa henkilökortti

Kuvituskuva.

Arkisto/ Teemu Vestovuo

Noin kolmekymppisen miehen epäillään anastaneen tiistaina aamupäivällä kupariromua Munkkivuoressa sijaitsevalta purkutyömaalta.

Purkutyömaan henkilökunta otti miehen kiinni, kun hän yritti poistua purkutyömaalta ison jätesäkin kanssa. Jätesäkistä löytyi 20–30 kiloa kupariromua.

Mies oli pukeutunut keltaiseen rakennustyöntekijän huomiotakkiin. Takkiin oli kiinnitetty työvoimavälitysliikkeen henkilökortti.

Poliisi vei varkaudesta ja lievästä väärennyksestä epäillyn miehen Pasilan poliisivankilaan. Anastettu kupariromu palautettiin purkutyömaalle.

Laajasalossa sijaitsevalta rakennustyömaalta anastettiin puolestaan kuparikaapeleita tuhansien eurojen arvosta viime viikolla.

Sähköliikkeen omistamia kuparikaapeleita katosi torstai-iltapäivän ja perjantaiaamun välisenä aikana usean tuhannen euron edestä. Kaapelit oli lukittu ketjuilla.

Poliisilla ei ole tietoa tekijästä tai tekijöistä ja toivoo tapauksesta vihjeitä. Ne voi ilmoittaa numeroon 0295 417931 tai sähköpostitse analyysi.helsinki@poliisi.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu