Vaalikoneemme on nyt avattu!

Puheenaihe

Lidlin halpatuote loisti taas vertailussa – Kuluttaja: Kestävää ja riittoisaa

Lidlin myymä vessapaperi on voittanut Kuluttaja-lehden tekemän wc-papereiden laatutestin. Kuvituskuva.

Lidl

Lidlin Floralys-paperi on noussut Kuluttaja-lehden wc-paperitestin ykköseksi. Testissä tutkittiin kolmikerroksisia vessapapereita. Verrokkina oli kaksikerroksinen X-tra, joka ei pärjännyt useimmille kolmikerroksisille papereille.

Floralys pärjäsi laboratoriotesteissä parhaiten: paperi on kestävää, mutta hajoaa putkistossa erinomaisesti. Käyttäjien suosikki oli kuitenkin Lambi, joka sai testikäyttäjiltä täydet pisteet lähes kaikista arvioiduista ominaisuuksista, muun muassa pehmeydestä, tuntumasta ja imukyvystä.

K-Menua lukuun ottamatta kaikki paperit saivat joko hyvän tai erittäin hyvän kokonaisarvosanan.

Paperin määrässä on suuria eroja, sillä Floralys-rullassa on yli 8 metriä enemmän paperia kuin lyhimmässä rullassa, Lotus Soft Embossa. Testissä olleita pakkauksia kohti ero on 118 metriä.

Lidlin Floralys on kolmikerroksisista papereista halvinta, kun paperin määrä otetaan huomioon. Kalleinta on Lotus Soft Embo.

Floralys valmistetaan Ruotsissa, ja siihen käytetty selluloosa on peräisin Saksasta, Ruotsista, Espanjasta ja Brasiliasta. Suurin osa testin muista wc-papereista valmistetaan Suomessa, pääosin suomalaisista raaka-aineista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu