Vaalikoneemme on nyt avattu!

Puheenaihe

Tuttu keikkapaikka Helsingin ytimessä uudistuu: "Entistä enemmän ulkomaalaisia artisteja ja isompia kotimaisia nimiä"

Suosittu Kalevauva esiintyy uudistuneessa On The Rocksissa keväällä.

Päivi Tuovinen

Ravintola On the Rocksin liveklubi uudistuu monipuoliseksi musiikin ystävien keikkapaikaksi ja yökerhoksi huhtikuun lopulla. Mikonkadun uuden klubin avajaisia vietetään 26.–28. huhtikuuta välisenä viikonloppuna, joka käynnistyy jo torstaina. Lavalle nousevat muun muassa Kauriinmetsästäjät, Teksti-tv 666, Shiraz Lane, Dallas Kalevala sekä Mara Balls.

Remontin myötä On the Rocks ei muutu ainoastaan sisustukseltaan, sillä myös tarjonta monipuolistuu. Baarin puolelta löytyy enemmän pienpanimotuotteita sekä raikkaita drinkkejä, ja musiikkia kuullaan laidasta laitaan.

Keikkakävijöille suurin uudistus tulee olemaan se, että lavan paikka siirtyy. Uusi lava parantaa konserttinäkyvyyttä ja tilaa voidaan helpommin hyödyntää eri käyttötarkoituksiin.

– Tavoitteenamme on rakentaa monipuolinen musiikin ystävien klubi, jossa viihtyvät sekä keikkakävijät, että yön dj-klubeilla bailaava yleisö. Uudistunut klubi mahdollistaa sen, että voimme järjestää entistä hienompia tapahtumia, kertoo markkinointivastaava Kia Koistinen.

On the Rocksin kesän ohjelmistoon sisältyy sekä kärkiartisteja että uusia tuttavuuksia useasta eri genrestä. Livetoiminnan lisäksi myös viikonloppujen dj-klubit uudistuvat ja iltamenoihin on luvassa erilaisia klubeja vaihtuvilla teemoilla.

– Uudistetulla lavalla tullaan näkemään entistä enemmän ulkomaisia artisteja sekä isompia kotimaisia nimiä. Kuten avajaisohjelmastakin voi päätellä, keikkojen skaala tulee olemaan varsin laaja. Myös dj-toiminta uudistuu myöhemmin keväällä, sanooi On the Rocksin tuore ohjelmapäällikkö Iiro Ylönen.

Keväällä On the Rocksissa keikkailevat esimerkiksi Blaze Baley (UK), Samae Koskisen Korvalääke, Kalevauva.fi, Malady, Francine, Medeia sekä Bloodred Hourglass.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu