Puheenaihe

Santa Cruzista potkittu Archie Cruz julkaisi kuvan keskisormet pystyssä – tämä suositun rock-yhtyeen hajoamisesta tiedetään nyt

Santa Cruz vaikuttaa hajonneen.

Anton Sucksdorff

Suosittu rock-yhtye Santa Cruz vaikuttaa hajonneen.

Yhtye julkaisi Facebookissaan tekstin, jossa ilmoitetaan kokoonpanon peruneen kaikki loput kiertuepäivänsä ja kehotetaan faneja hakemaan järjestejiltä rahoja takaisin.

Yhtyeen jäsenet ovat instagramissa puolestaan todenneet, että yhtyeen taru on ohi. Laulaja Archie Cruz ilmoittaa, että loput bändin jäsenistä olisivat heittäneet hänet ulos keikkabussista ja kertoneet, että Santa Cruzia ei enää ole.

Cruzin viimeisin Instagram-postaus on kuva, jossa laulaja näyttää kameralle keskisormea ilman mitään erillistä kuvatekstiä.

Katso kuva tästä

Santa Cruzin basisti Mitja ”Middy Cruz” Toivonen ilmoittaa omassa postauksessaan, että hänelle on tästä päivästä eteenpäin mahdoton jatkaa yhtyeen jäsenenä. Yhtyeen kitaristi Johnny Cruz puolestaan kertoo, he yrittivät muiden bändin jäsenten kanssa kaikkensa, että kiertue saataisiin vedettyä loppuun.

Muusikko toteaa, että ongelmat olivat liian suuria ja edessä oli pelko siitä, että joku "tekee itselleen peruuttamatonta harmia".

Santa Cruz on ollut eräs Suomen suosituimmista rock-yhtyeistä ja kerännyt mainetta myös ulkomailla. Yhtye on ollut myös Emma-ehdokkaana.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu