Urheilu

Räikköseltä taas "kimimäinen" kommentti – "Mielenkiinto nolla"

Kimi Räikkönen.

Jari Kupiainen

Kimi Räikkönen varasti shown Bahrainin F1-kisan torstain lehdistötilaisuudessa. Räikkönen tölväisi, että miksi häneltä kysytään mielipidettä F1:n sääntömuutoksista, koska hänelle asia ei kuulu, kun toimittaja kyseli, mitä mieltä Kimi olisi F1:n mahdollisista uudistuksista. 

Lisäksi Räikkönen antoi hyvin "kimimäisen" vastauksen, kun kysyttiin hänen arviotaan Mercedeksen ja Ferrarin nopeuseroista aika-ajoissa.

– Kuka tietää. Voitte arvailla niin kauan kuin haluatte. Katsotaan viikonloppuna, millä tasolla olemme. Minulla on mielenkiinto nolla siihen, mikä on ero aika-ajoissa. Montaa asiaa voi muuttaa, mutta tärkein osa on sunnuntai ja sijoitus kisassa. Olen tyytyväinen, vaikka häviäisimme aika-ajoissa kaksi sekuntia, jos voitamme sunnuntaina. En välitä. Lauantai on epäolennainen, Räikkönen ilmoitti. 

Räikkönen sijoittui kauden avauskilpailussa Melbournessa kolmanneksi. Ferrari panosti taktiikassaan Sebastian Vettelin voittomahdollisuuksiin ja onnistui siinä. Samalla Räikkösen kakkoskuskin rooli tuli jälleen selväksi.

Bahrainissa torstaina Räikkönen sanoi, että ainahan sitä haluaa parempia sijoituksia, mutta ilmoitti olevansa tyytyväinen avauskisan antiin tiimin kannalta.

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Räikköseltä jäätävän tyly vastaus toimittajalle: "Miksi tuhlaisin edes aikaa?"6.4.2018 07.41

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu