Juu juu juustossa löytyy – Helsinkiin aukeaa juustoravintola

Pankojauhoilla kuorrutettuja kananrintapaloja, jotka tarjoillaan korealaisen bbq-kastikkeen, tuoreen basilikan, korianterin, kevätsipulin, wasabilla maustettujen seesaminsiementen, rapeiden sipuleiden ja talon sulatetun juuston kera.

Satu Sammallahti-Visser

Say Cheese sijaitsee Vilhonkatu 6:ssa.

Satu Sammallahti-Visser

Helsingin Vilhonkatu 6:ssa sijaitseva juusto- ja viiniravintola Say Cheese aukeaa 6. huhtikuuta.

Say Cheese on pop up -ravintola ja se on auki joulukuun loppuun saakka keskiviikosta lauantaihin kello 17–23. Ravintolassa on tarjolla ruokalajeja jotka juhlistavat juustoa sen kaikissa muodoissa, sekä runsas valikoima erilaisia viinejä.

Ravintolan konsepti sai alkunsa Aussie Bar -ravintoloista tunnettujen Bejay Visserin ja Peter Gallagherin intohimosta juustoa kohtaan, sekä heidän halustaan luoda hienostunut ruokailuravintola Helsingin sydämeen.

Parivaljakko lyöttäytyi yhteen Soup cateringin kokin Christopher Daren kanssa ja hän loi ravintolalle menun.

Ruokalistalle löysivät tiensä esimerkiksi halloumiranskalaiset, salmiakkijuustokakku sekä ravintolan erikoisuus Mac'n Say Cheese -leipä, jossa on gorgonzolajuuston lisäksi muun muassa mac'n cheese -makaronia, yön yli kypsynyttä naudanrintaa ja tryffelimajoneesia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Written by:

Jussi Vehkasalo

Ota yhteyttä

Lisää aiheesta

Valio toipuu Putin-juustokriisistä – täältä lähtee 3 ja 6 kilon juustoharkkoja USA:n itärannikolleIkiaikainen suosikki edam sai taipua – tämä on nyt suomalaisten lempijuusto, äänestä omaa suosikkiasiRanskalaiselle juustontekijälle ei löytynyt jatkajaa – herkkusuiden suosikki lopettaaKaikkea se suomalainen keksiikin... – Muskari, juustokeitto ja aavetarinat ovat nyt virallisia perinteitäLidlin juustoburgeri maksaa 1,49 e – ostaisitko uudelleen? Toimittaja testasiPoliisi selvittelee juustolastin kohtaloa – "Maistuisiko juusto suoraan lämpiöstä?"