Urheilu

Kummolalta kova kommentti Puljulle – MTV: "Vielä on paljon opittavaa"

Kalervo Kummola

Arkistokuva

Suomalainen jääkiekkokeskustelu tuntuu palaavan aina samaan lähtöpisteeseen jokaikinen kevät. Tämä kevät ei tee poikkeusta, sillä jälleen kerran suomalaista kiekkokansaa puhuttavat MM-kisoista kieltäytyneet NHL-pelaajat. Suomi saa näillä näkymin hyvin vähän apuja MM-jäälle.

Jo nyt on varmaa, että ainakin ne kaikista kirkkaimmat nimet loistavat poissaolollaan. Tilanne on puhuttanut paljon ja nyt asiaan on ottanut kantaa myös Suomen Jääkiekkoliiton entinen puheenjohtaja Kalervo Kummola.

– Onhan liitto antanut useammalle pojalle aika paljon silloin, kun he ovat olleet nuoria ja päässeet pinnalle. Kyllä sitä aina tietenkin odotetaan takaisinmaksua ja sitä, että kunnioitetaan leijonapaitaa, Kummola murahtaa MTV Sportin haastattelussa.

Kummola sanoo kuitenkin MTV:lle, että hän ymmärtää sen, jos pelaaja kieltäytyy kisoista johonkin vammaan tai loukkaantumiseen vedoten. Hän myös toivoo, että suomalaiset kiekkofanit antaisivat pelaajille hieman enemmän ymmärrystä tässä tilanteessa.

Kummola otti MTV:n jutussa kantaa myös Jesse Puljujärven tilanteeseen. Edmonton Oilersin NHL-pelaaja ei ole vielä lopullisesti kieltäytynyt kisoista, mutta on vihjannut jäävänsä pois. 

Puljujärven mielestä kuuden viikon tauko harjoittelusta ei tee nuorelle kehittyvälle pelaajalle hyvää. Kummola jyrähtää, että Puljujärvellä on vielä paljon opittavaa, mutta korostaa myös, että jokainen tekee asiassa omat ratkaisunsa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu