Puheenaihe

Helsingin kaupungin tietoliikenne on alkanut palautua – "Palvelut pyritään palauttamaan normaaleiksi"

Kuvituskuva

Arkisto

 

Helsingin kaupungin palveluja on eilisestä illasta häirinnyt tietoliikennehäiriö. Nyt tietoliikenne alkaa palautua. Järjestelmän kaatuminen vaikutti kaupungin palveluihin laajasti. Esimerkiksi potilastietojärjestelmät eivät ole tänään toimineet. Vika esti myös HSL:n lipunmyyntiautomaattien normaalin toiminnan ja katkaisi kaupungin sähköpostiyhteydet.

– Kaupungin palveluja on haitannut tietoliikennehäiriö, jolla on ollut vaikutusta laaja-alaisesti kaupungin palveluihin ja toimintaan. Häiriötilanne syntyi eilen illalla toteutetun kuitukaapelin muutostyön seurauksena. Elisa arvioi, että tietoliikenneyhteydet kyetään palauttamaan normaaleiksi tämän iltapäivän kuluessa. Tämän myötä myös kaupungin palvelut kyetään palauttamaan normaaleiksi, sanoo tietotekniikka- ja viestintäosaston va. osastopäällikkö Markku Raitio Helsingin kaupunginkansliasta.

Tiistaina kello 20 aloitetusta Elisan kuitukaapelin muutostyöstä on aiheutunut laajavaikutteisia häiriöitä Helsingin kaupungin palveluissa. Kuitukaapelityö liittyi metron muutostöihin. 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Helsinkiä kyykyttävää kaapelivikaa ei ole vieläkään paikannettu – kaupunki turvautui Whatsapp-ryhmiin16.5.2018 11.18
Helsingin tietoliikennehäiriöt laajenivat – ongelmia terveydenhuollossa, sähköposteissa ja HSL:n lipunmyynnissä16.5.2018 08.13
Helsingin kaupungin tietojärjestelmä kaatui: Metron ja raitiovaunun myöhästymiset vaarassa lisääntyä16.5.2018 08.21

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu