Urheilu

Heiluuko "Banan" palli? – Veikkaukset käyvät kuumana: Tämä seura antaa ensimmäisenä potkut valmentajalleen

Mika Lehkosuo.

Sami Iivonen

Seinäjoen Jalkapallokerho antaa todennäköisesti Veikkausliigakauden 2018 ensimmäiset potkut päävalmentaja Tommi Kautoselle, arvioi kansainvälinen vedonlyöntiyhtiö Betsson.

Myöskään PS Kemin Jari Åhman tai HJK:n Mika "Bana" Lehkosuo eivät voi vedonlyöntiyhtiön mukaan olla kovin varmoja työpaikastaan.

SJK vaihtoi valmentajaa peräti kolme kertaa viime vuoden aikana. Syksyllä vastuun otti kolmen vuoden pestillä Tommi Kautonen, mutta uusi kausikaan ei ole alkanut toivotusti: Seitsemästä pelistä vain seitsemän pistettä ja kuusi tehtyä maalia. Kerroin nopeimmalle valmentajanvaihdolle on 2.00.

Kemissä menestysodotukset kauteen olivat varmasti pienemmät kuin Seinäjoella, mutta yksi voitto seitsemästä pelistä tuskin tyydyttää sekään. Kerroin valmentajanvaihdolle 2.50.

HJK on RoPS:n takana sarjassa toisena, mutta tappio Suomen Cupin finaalissa Interille oli karvas. Klubille ei kotimaassa kelpaa käytännössä mikään kuin tuplamestaruus, ja siitä puolikas jäi nyt saamatta. HJK:n vaativat fanit huusivatkin Mika Lehkosuolle potkuja pelin jälkeen – samoin kuin aikaisemmillakin kausilla aika ajoin. Lehkosuon kerroin 2.75. 

Epätodennäköisin vaihtaja on Betssonin silmissä huiman kevään pelannut RoPS.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu