Vaalikoneemme on nyt avattu!

Puheenaihe

Välittäjät arvioivat, että Juhani saa kolmiostaan 256 000– 329 000 euroa – mies myy itse ja aikoo säästää 15 000 euroa

Kuvituskuva

Arkisto/Juha Perämäki

Tamperelainen Juhani Jokiranta on ottanut kaikki mahdolliset keinot käyttöönsä, että hän saa myymästään asunnosta parhaan mahdollisen hinnan.

Jokirannan oma asunto on 80-neliön kolmio Tampereen keskustassa. Kymmenkunta välittäjää on antanut arvionsa, ja summat ovat vaihdelleet 256 000 ja 329 000 euron välillä. Myös puolison asunto pitäisi myydä, ennen kuin he pääsevät muuttamaan yhteen. Molempien asuntojen välityspalkkio olisi ollut yhteensä noin 15 000 euroa. Tämän hinnan Jokiranta aikoo nyt säästää.

Tamperelaisen haastattelema Juhani Jokiranta on perustanut molemmille asunnoille omat kotisivut ja tehnyt videoesittelyjä. Mukana on myös ikkunasta kuvattu timelapse-video, joka näyttää, millaista elämää talon ulkopuolella eletään eri vuorokaudenaikoina.

Yli kymmenen vuotta kodissaan asunut Jokiranta on tehnyt lukuisia remontteja. Hienoudet pääsevät esiin lähes 50-sivuisessa myyntiesitteessä.

– En ole edes laskenut, paljonko tähän on mennyt tunteja, Jokiranta myöntää Tamperelaisen haastattelussa.

Jos esittelyt ja käynti kohteessa eivät saa ostajaa vakuuttuneeksi, on myyjällä vielä yksi ässä hihassaan. Asuntoihin on mahdollisuus nimittäin päästä myös nukkumaan. Pariskunta on lähdössä kesällä parin viikon reissulle Eurooppaan ja asunnot ovat sillä aikaa Airbnb:n kautta vuokrattavissa.

Lue lisää Tamperelaisesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu