Minne mennä

Tomppeli touhuaa Terviksessä liki koko kesän

HIT Minin Tomppelissa tutustutaan myös Tomppeliin (Vilma Putro) ja Hönöön (Eikka Alatalo).

Annu Esko

HIT Mini esittää sirkusta, teatteria ja musiikkia yhdistävää Tomppeli – maailman paras mielikuvitusystävä esitystä Tervasaaren amfiteatterissa (Tervasaarenkannas 3). Esitys sai kantaesityksensä 26. toukokuuta.

Näytelmä kertoo Tomppelista, joka on vakaasti päättänyt olla maailman paras mielikuvitusystävä. Kun pieni Eveliina lavastaa Tomppelin syylliseksi vahinkoon, syntyy melkoinen sotku. Esitys on suunnattu kaikenikäisille, mutta erityiskohderyhmänä ovat 1–10-vuotiaat.

Näytelmä tutkii empatiaa lapsen näkökulmasta ja pohtii yhdessä katsojiensa kanssa, mitä myötätunto ja hyväksyminen tarkoittavat. Teatteria ja sirkusakrobatiaa yhdistävä esitys muistuttaa myös huumorin merkityksestä itsetunnolle ja innostaa jokaista olemaan rohkeasti oma itsensä.

Lavalla ovat tasapainoakrobaatti Eikka Alatalo, näyttelijä ja ilma-akrobaatti Outi Ikonen sekä näyttelijä Vilma Putro. Käsikirjoitus ja ohjaus on Ilja Mäkelän. Kesäkuussa esityksiä on 11. kesäkuuta asti, Tomppeli kumppaneineen jatkaa esityksiä 1. heinäkuuta alkaen aina 9. syyskuuta asti.

HIT Helsinki on ammattiteatterikollektiivi, joka valmistaa esityksiä teatteri- ja kaupunkitiloihin. Sen lastenteatteriosasto HIT Mini valmistaa koko perheen esityksen nyt seitsemättä kesää ja on erikoistunut kantaesityksiin.

Lisätiedot: www.hithelsinki.com/tomppeli.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu