Vaalikoneemme on nyt avattu!

Makumaailma

Pizzeriassa saa hanasta viiniä mutta käteisellä ei voi maksaa – "Tämä on ainoa ketjun ravintola, jonka perustamme Suomeen"

Uuden pizzeriaketjun ravintoloita ei aiota perustaa Suomeen kuin yksi.

No Pizza

Ensimmäinen No Pizza -ravintola avattiin tiistaina Citycenterin eli Makkaratalon kauppakeskuksen toiseen kerrokseen. Helsingin Uutiset kertoi Kotipizza Groupin uudesta tulokkaasta toukokuussa. Yhtiö kehittää parhaillaan myös omaa, valtakunnallista hampurilaisketjua.

Tunnelmaa No Pizzassa luovat viihtyisä sisustus, räätälöity musiikki ja kansainvälinen tiimi. Iltaisin se toimii baarina.

No Pizza -konseptissa pohja valmistetaan sourdough-taikinasta. Pizza paistetaan korkealämpöuunissa ja moni täytteistä lisätään paiston jälkeen asiakkaan edessä tiskillä. Ravintolan erikoisuus on hanasta saatava Provencen roséviini.

Käteisen sijaan ravintolassa maksetaan sähköisesti, ketjun perusteluiden mukaan tapa on parempi luonnolle ja turvallisempi työntekijöille.

Ravintolalla on verkkokauppa ja äppi, josta pizzat voi ostaa ja tilata etukäteen.

Musiikkimaailma on toteutettu Soundtrack Your Brandin eli Spotifyn yrityksille suunnatun palvelun kanssa ja ravintolalle on luotu oma, brändiin ja arvomaailmaan sopiva soittolista.

– Pilottiravintola on ainoa No Pizza -liikepaikka, jonka perustamme Suomeen. No Pizza ei tule kilpailemaan Kotipizza-ketjun kanssa, sanoo Kotipizza Groupin toimitusjohtaja Tommi Tervanen.

– Helsinki on laadukas ja kansainvälinen ravintolakaupunki. Tämä on täydellinen paikka testata kansainvälistä ravintolakonseptia.

Kotipizza Group suunnittelee laajentavansa No Pizzan pohjoismaiseksi ravintolaketjuksi master franchise -yhteistyön pohjalta. No Pizzan konsepti ja liiketoimintamalli on suunniteltu siten, että sen toimintaa voidaan laajentaa Pohjoismaiden jälkeen myös muille markkinoille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Legendaarisen pizzeriaketjun sivuravintola luovutti – ”Asiakkaita ei kerta kaikkiaan riittänyt”17.6.2018 08.50
Uusi hampurilaisketju ja kansainvälisille markkinoille kehitetty pizzeria avaavat ydinkeskustassa – "Iltaisin toimii baarina"31.5.2018 07.05
"En voi edes vertailla roomalaista ja napolilaista pizzaa keskenään" – Uusi pizzeria Helsinkiin15.3.2018 12.10
Kotipizza kaavailee jo sirkkapizzaa – IL: "Maistuu mukavasti kanalta ja katkaravulta"22.9.2017 21.20
Kiistely ananaksesta jatkuu – Helsinki ja Turku eri mieltä pizzan suosikkitäytteestä2.4.2018 19.00

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Vaalikoneemme on nyt avattu!

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu