Annu ja Teuvo antautuivat villin intohimon armoille Tangomarkkinoiden hikisessä illassa – "Kun kemiat kohtaavat, sen tietää heti"

Seinäjoen Tangomarkkinoiden tanssilattia on harvoin tyhjä.

Nadi Hammouda

Se kuka väitti suomalaisia jäykiksi tuppisuiksi vailla romantiikka ei selkeästi ollut käynyt Seinäjoen Tangomarkkinoilla.

Elohopea kipusi ajoittain auringossa varmasti lähelle 30 astetta, mutta se estänyt parketilla juhlivaa tangokansaa. Hiki virtasi, mutta jalat kävivät ja tunne oli käsinkosketeltava, kun parit kohtasivat toisensa tanssilattialla läpi perjantain.

Ehkä paras esimerkki tästä oli Teuvo Keski ja Annu Keski-Luopa, joiden hikinen ja intohimoinen tangopyöritys erottui tanssilattialta heti silmään. Hiki selittyi nopeasti, kun kuuli kuinka pitkä rupeama tanssipariskunnalla oli takanaan.

– Olemme tanssineet yhdessä eilen kuusi tuntia ja tänään tulee varmaan kahdeksan. Annu Keski-Luopa nauraa.

Pari kertoo tanssivansa yhdessä ja erikseen viikottain. He eivät kuitenkaan ole pariskunta, vaan toimivat tanssiparina.

– Tanssi antaa meille kaiken niin henkisesti kuin fyysisestikin. Siitä saa ihan hirveästi. Se on vähän sellaista, jota ei voi sanoilla kuvailla, Annu toteaa.

– On todella harvinaista löytää sellainen, jonka kanssa tanssi sujuu näin hyvin. Se on harvinaista kemiaa. Kun kemiat kohtaavat, sen tietää heti ensimmäisestä tanssista, Teuvo jatkaa.

Tuntien tanssiminen vie mehut kenestä vaan, mutta Annu ja Teuvo osaavat jo valmistautua.

– Pitää tietenkin juoda paljon. Syömme myös paljon pieniä aterioita. Jos syö tuhdisti, niin peli on menettetty, Teuvo kitetyttää.

Seinäjoen Tangomarkkinoilla jo monta vuotta käynyt tanssipari kiittelee festivaalia paikaksi, jossa jokainen saa olla oma itsensä, eikä kukaan yritä esittää mitään. Kaikki tanssivat taitojensa antamissa rajoissa.

Ja mikä tärkeintä, kukaan ei häiritse sitä, kun voi intohimoisesti keskittyä omaan kumppaniinsa.

– Minä tanssin minun naiseni kanssa ja muut voivat hypätä suohon. Sen sanon, että jos tuolta tanssilattialta pitäisi hakea joku nainen sänkyyn ja harrastaa keskinkertaista seksiä, niin paljon mieluummin minä tanssin tämän kanssa, Heikki toteaa.

Valokuvaaja Nadi Hammouda ikuisti Teuvo Keskin ja Annu Keski-Luopan intohimoisen hetken tanssilattialla

Lisää aiheesta

50-luvun pramea loistoauto ja kullankaivajan majapaikka loksauttivat leuat leirintäalueella Seinäjoella – Oletko ennen nähnyt yhtä upeaa karavaanaria?14.7.2018 19.30
Muistatko vielä tangokuningatar Mervi Koposen? – Näin upealta paluun tehnyt 42-vuotias kolmen lapsen äiti näyttää nyt13.7.2018 19.51
Tuoreen Tangokuninkaan ääni soi päivittäin yllättävässä paikassa – "Minut voi nähdä ja kuulla laulamassa"13.7.2018 08.33
Amadeukselta uusi aluevaltaus – vaihtoi tangon mustalaismusiikkiin11.7.2018 05.00

Etusivulla nyt

Uusimmat:

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu