Puheenaihe

Viisikymppinen mies myi seksihuumeet Jari Sillanpäälle – HS: Harrasti luksushotelleja, ihasteli XS-kokoa, kärähti lapsipornosta

Jari Sillanpään huumediileri on myynyt neljän vuoden aikana huumeita yli 560 grammaa, kertoo Helsingin Sanomat. Arkistokuva.

Marko Kekki

Laulaja Jari Sillanpään huumediileri ja huumejutun pääsyytetty on noin viisikymppinen mies, joka matkusteli kuukausittain ja harrasti luksushotelleissa asumista ympäri maailmaa.

Huumejutun pääsyytetystä kertoo Helsingin Sanomat verkkojutussaan.

Helsingin Sanomat kuvailee miestä solakaksi ja nuorekkaaksi, jolla on harmaa, lyhyeksi leikattu parta ja viikset. Yhdessä Instagram-kuvistaan mies ihailee chicagolaisessa vaatekaupassa paikallisia vaatekokoja, joissa hän on superhoikka XS.

Muutenkin miehen sosiaalinen media on täynnä kuvia luksushotelleista, aamiaisista eri puolilla maailmaa ja lentokentiltä.

Sillanpään diileriä syyttettiin 19:stä eriasteisesta huumausainerikoksesta. Hän on myynyt kristallimaista metamfetamiinia ainakin 565,35 grammaa, minkä rahallinen arvo on 113 070 euroa.

Aine tunnetaan homopiireissä seksihuumeena. Diileri on HS:n tietojen mukaan Helsingin homopiireissä monien tuntema hahmo, joka 1980–90-lukujen taitteessa oli vakiovieras etenkin konemusiikkiklubeilla.

Diileri sai perjantaina Helsingin käräjäoikeudessa 4 vuoden ehdottoman tuomion. Lue lisää tästä.

HS kertoo, että diileri on parasta aikaa myös keskusrikospoliisin tutkinnan kohteena. Kotietsinnässä löytyi törkeää sukupuolisiveellisyyttä loukkaavia tiedostoja lapsista. Miehen kodista takavarikoitiin 17 ulkoista kovalevyä.

Pääsyytetty aloitti uransa huumediilerinä, kun hänet oli sanottu irti Finnairilta. Mies oli HS:n mukaan tutustunut kristalliin San Franciscossa 2000-luvun alussa, jonka jälkeen hän päätti lisätulojen toivossa alkaa toimittaa kristallia kavereilleen. Poliisin arvion mukaan huumevälitys kesti vuoden 2014 alusta vuoden 2018 helmikuulle.

Kristallia mies osti ensin afrikkalaiselta välittäjältä Bangkokista, sitten Amsterdamista. Poliisi ei esitutkinnan aikana tavoittanut välittäjiä.

Huumeiden myymisen lisäksi mies on toimitusjohtajana pikkuruisessa nettifirmassa, joka myy nahkavöitä ja muun muassa Tom of Finland -pussilakanoita.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Jari Sillanpäälle 10 kuukautta vankeutta – "seksihuumeita" myyneelle päätekijälle pitkä tuomio17.8.2018 13.06
Katso video: Jari Sillanpää myönsi huumerikokset – myös miesystävälle vaaditaan tuomiota8.8.2018 11.23
Syyttäjän vaatimukset julki – Jari Sillanpäätä uhkaa vankeus kristalli-huumeen käytöstä ja levityksestä8.8.2018 10.43
Jari Sillanpää joutuu taas käräjille keskiviikkona – syyte kahdesta huumerikoksesta6.8.2018 09.19

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu