Puheenaihe

Leskeksi jäänyt Janne Virtanen kertoo, millaista oli tehdä Uusi Päivä -sarja loppuun asti suuren surun keskellä – IL: "Oli tavallaan pelastus, että sain keskittyä työntekoon"

Hanna-Riikka Siitonen työskenteli Uusi Päivä-sarjan tuotannossa käytännössä elämänsä loppuun asti. Tamperelaisen arkistokuvassa Mia Anttonen meikkaa Rosa Hautalaa Vilma Haavistoksi vuonna 2014. Hanna-Riikka Siitonen on jo muuntautunut rehtori Lisbeth Kanervaksi.

 

Arkisto

Heinäkuun 23. päivä syöpään kuolleen Hanna-Riikka Siitosen leski Janne Virtanenkertoo Iltalehdelle, millaisia vaiheita hän on elänyt vaimonsa kuoleman jälkeen.

Aviopari teki pitkään Uusi Päivä -sarjaa Tampereella, pääohjaajana ollut Virtanen loppuun asti. Ratkaisu oli Hanna-Riikka Siitosen toive. Sarjan viimeiset jaksot kuvattiin heinäkuun lopussa, vain pari päivää Siitosen kuoleman jälkeen.

– Oli tavallaan pelastus, että sain keskittyä työntekoon. Ei sitä kaikkea pystynyt heti kohtaamaan, koska elämän päättyminen on jotain niin lopullista, Virtanen kertoo.

Siitonen saatettiin haudan lepoon sunnuntaina Helsingissä. Nyt Virtanen on ottanut itselleen aikaa surra ja järjestellä käytännön asioita. Mies kiittelee läheistensä tukea ajanjaksona.

– Sieltä se voima on tullut, perheenjäsenistä ja ystävistä, hän koosti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu