Puheenaihe

Tänne avataan Suomen uusin Alko –  luvassa juomaharvinaisuuksia harrastajille

Kalasatamaan avataan ensi torstaina Helsingin ja koko Suomen uusin Alko. Myymälä painottuu tavallista erikoisempiin juomiin. Kuvituskuva.

Jussi Vehkasalo / Arkisto

Pääkaupunkiseudun 57. Alko avaa ovensa Helsingin Kalasatamassa sijaitsevassa kauppakeskus Redissä ensi viikon torstaina. Kyseessä on uudistuneen konseptin mukainen erikoismyymälä.

Redin myymälä on erikoisuuksien ja uutuuksien myymälä, jossa on tarjolla rajallisia erikoiseriä ja harvinaisuuksia aktiiviharrastajia varten.

Valikoima koostuu noin 1 500 tuotteesta, joista viinejä on 1 000, panimotuotteita 200 ja väkeviä 300. Viinivalikoimassa korostuu etenkin kuohuviinien kasvava suosio.

Muissa tuoteryhmissä etenkin viskit ja erikoisoluet painottuvat. Erikoismyymälän valikoimaan saadaan noin 300 erikoiserää vuosittain.

Uuden myymälän valikoimaa halutaan kehittää asiakkaiden toiveiden mukaan, joten palaute valikoimasta on erittäin tervetullutta myymälän henkilökunnalle. 

– Myymälän valikoima uudistuu viikoittain. Saatavilla on myös koko lähes 8 000 tuotteen verkkokaupan valikoima, kertoo palvelupäällikkö Vesa Valkeisenmäki.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu