Puheenaihe

Tapani Kansaa uhkaa talouskatastrofi – IL: Artisti joutuu maksamaan, jos juhlakiertue ei vedä

Kansantaiteilija, laulaja Tapani Kansa on  kovan haasteen edessä. Miten saada syksylle suunniteltu 50-vuotistaiteilijajuhlakiertue sellaiseksi että siitä yleisökin kiinnostuu?

Iltalehti kertoo verkkosivuillaan, että tällä hetkellä kiertuetta uhkaa varsinainen taloudellinen katastrofi.

Konserttisalikiertueen tuottaa Tapani Kansan itsensä omistama Kansanviihde T. Kansa Oy, joka on ostanut yleisiin konserttijärjestelyihin liittyviä palveluja ohjelma- ja tapahtumatoimisto Fantastico Musicilta. Fantastico Music vahvistaa, että Kansan osakeyhtiö vastaa kokonaisuudessaan kiertueen rahavirrasta ja näin ollen myös riskistä.

Konserttisalikiertueessa kokonaiskustannukset ovat Iltalehden selvityksen mukaan keskimäärin noin 200 000–250 000 euroa.

– Lipunmyynti olisi voinut olla tiettyjen salien osalta vilkkaampaa. Kilpailu on kovaa, koska tarjontaa on paljon. Kaikki tapahtumat eivät vedä samalla tavalla, Fantastico Musicin markkinointijohtaja Liisa Kapanen toteaa Iltalehdelle.

Savonlinnasta 9. syyskuuta alkaneen kiertueen konserttipaikkoihin lukeutuvat muun muassa Tampere-talo, Finlandia-talo ja Lahden Sibelius-talo. Esimerkiksi Tampere-taloon Kansan karavaanin on tarkoitus tulla 29. syyskuuta, ja tilaa on edelleen. Lippuja on myyty tällä hetkellä vasta 300 kappaletta, kun kapasiteetti on 1 800 henkilöä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu