Minne mennä

Lisää saikkua, kiitos! pyörii Pasilassa vuoden loppuun asti

Ville Keskilä, Mikko Kivinen ja Kalle Pylvänäinen Lisää saikkua, kiitos! -esityksessä.

Nils Krogel

Mikko Kivisen, Ville Keskilän ja Kalle Pylvänäisen käsikirjoittaman Lisää saikkua, kiitos! -esityksen voi nähdä Helsingin kaupunginteatterin Studio Pasilassa (Ratamestarinkatu 5) 5. lokakuuta – 31. joulukuuta.

Kyseessä on itsenäinen jatko-osa stand-up koomikko Ismo Leikolan ja näyttelijä-käsikirjoittaja Pylvänäisen käsikirjoittamalle Saikkua, kiitos! -esitykselle, joka sai ensi-iltansa jo vuonna vuonna 2013 ja nousi heti suurmenestykseksi.

Viiden vuoden aikana Kivisen, Keskilän ja Pylvänäisen tähdittämää näytelmää on esitetty yli 300 kertaa ja sen on nähnyt yli 100 000 katsojaa. Esityksen aihe on kaikille suomalaisille tuttu: terveys ja sairaus, terveyskeskukset ja sairaalat, lääkärit, potilaat ja sairaanhoitajat.

Jatko-osa sai ensi-iltansa viime syksynä, ja se ammentaa uutta kerrottavaa suomalaisesta terveydenhuollosta, lääkäreistä, hoitajista, potilaista, sairauksista ja ennakkoluuloista. Myös valmisteilla oleva sote-uudistus on toiminut inspiraation lähteenä.

Esitystä elävöittää Duo Aspirin -orkesteri Leikolan tekemin lauluin, ohjauksesta vastaa Otto Kanerva yhdessä muun työryhmän kanssa. Lisätiedot: hkt.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu