Puheenaihe

Kaupunginjohtajat sparraavat ilmastotreeneihin

Espoon kaupunginjohtaja Jukka Mäkelä on yhdessä Helsingin, Kauniaisten ja Vantaan kollegoidensa kanssa mukana Ilmastotreeni-kampanjassa, joka innostaa asukkaita ilmastoystävällisiin tekoihin ja valintoihin. Pormestari Jan Vapaavuori sekä kaupunginjohtajat Christoffer Masar ja Ritva Viljanen kannustavat ihmisiä kampanjavideoilla ja kertovat miten itse aikovat osallistua Ilmastotreeniin.

HSY:n Ilmastoinfon kehittämä maksuton Ilmastotreeni.fi -palvelu ohjaa siihen osallistuvia personal trainereiden avulla parempiin arjen valintoihin asumisessa, liikkumisessa, syömisessä ja muissa kulutustottumuksissa. Mukaan neljä viikkoa kestävään treeniohjelmaan voi rekisteröityä koska vain www.ilmastotreeni.fi:ssä. Valmennukseen kuuluu viikkokirje, valmennusvideoita, viikkotehtäviä, suljettu FB-ryhmä sekä livechatteja.

Palvelu on tarkoitettu kaikille jotka ovat kiinnostuneita ilmastoystävällisemmästä elämästä.

–Olemme koonneet Ilmastotreeniin ne teot, joilla on vaikutusta ja joista monet ovat myös suhteellisen helppo tehdä. Ne sopivat niin aloittelijalle kuin pidemmälle ehtineellekin, HSY:n Ilmastoinfon projektipäällikkö Mira Soini-Nordström kertoo.

Ilmastotreeni-palvelu julkaistiin viime keväänä. Tähän mennessä sitä on käyttänyt vajaa tuhat ihmistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu