Puheenaihe

Mies yritti puukottaa saksilla useita vastaantulijoita – Taltutettiin etälamauttimella

Kuvituskuva.

anton.soinne@media.fi

Hätäkeskus sai puoli kahdeksan aikaan sunnuntaiaamuna ilmoituksen miehestä, joka oli käynyt sakset kädessä ihmisten päälle Raumalla.

Ensimmäinen ilmoitus tuli Suvitien ja Syväraumankadun risteyksen vieressä olevalta laiturilta. Siellä mies oli hyökännyt laiturilla olleen miehen kimppuun ja uhannut tätä tappamisella sekä lyönyt saksilla miestä. Mies oli kuitenkin saanut torjuttua iskut ja päässyt pakoon eikä hänelle aiheutunut fyysisiä vammoja.

Hyökkääjä oli jatkanut Syväraumankatua keskustan suuntaan. Syväraumankadulla paritalon ulkopuolella oli ollut kaksi miestä tupakalla. Hyökkääjä oli uhannut tappaa heidät sekä hyökännyt heidän päälleen. Miehet olivat päässeet pakoon sisälle asuntoon ja saaneet oven kiinni.

Hyökkääjä onnistui kuitenkin rikkomaan asunnon ikkunan ja pääsi sitä kautta asuntoon. Sisällä hän oli yrittänyt lyödä kaikkia kolmea asunnossa ollutta ihmistä saksilla sekä uhannut tappaa heidät. Asukkaat olivat onnistuneet väistämään hyökkääjän iskut eikä heille aiheutunut fyysisiä vammoja.

Poliisi oli paikalla nopeasti ja sai miehen kiinni asunnosta. Kiinniotossa mies syyllistyi virkamiehen väkivaltaiseen vastustamiseen ja hänen taltuttamisekseen käytettiin sähkölamautinta.

Kaikki asianomistajat ovat täysi-ikäisiä. Epäilty on 19-vuotias raumalainen mies.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu