Puheenaihe

Hermanniin puistoon rakennettavan päiväkodin elementit kastuivat – valmistuminen viivästyy

Violanpuistoon rakennetaan väliaikaista paviljonkipäiväkotia. Paviljonki tuodaan tontille osissa, joihin kuuluvat 20 elementtiä ja 10 katto-osaa.

Kaupunki tiedottaa nyt, että ensimmäisten osien saapuessa huomattiin, että osa elementeistä oli kastunut. Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että kuuden alimmaisen elementin suojaus oli rikkoutunut ja tästä syystä huomattava määrä vettä oli päässyt rakenteisiin.

Helsingin kaupunki kertoo, että kastuneiden elementtien tilalle toimitetaan uudet. Elementtien valmistaja on käynnistänyt uusien elementtien valmistuksen. Ne valmistuvat viikoilla 51-52 ja niitä päästään asentamaan ensi vuonna viikolla 1 tai 2.

Tästä johtuu, että paviljonkipäiväkodin rakentaminen ja valmistuminen viivästyvät.

Paviljonkipäiväkodin työmaan aluetta puistossa tiivistetään nyt mahdollisimman paljon, jotta hiekkakenttä saadaan liikuntakäyttöön. Asukkaat ovat kritisoineet puistoon rakennettavaa päiväkotia ja olleet huolissaan, että autoliikennettä tulee viheralueelle.

Kun elementit saapuvat työmaalle, kenttää joudutaan kuitenkin uudelleen rajaamaan työmaa-alueeksi.

Tämän hetkisen aikataulun mukaisesti paviljonkipäiväkoti valmistuu helmikuun 2019 loppuun mennessä. Päiväkodin toiminta käynnistyy noin kahden viikon kuluttua paviljonkirakennuksen valmistuttua.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Päiväkotia rakennetaan vauhdilla puistoon Helsingissä – asukkailta kritiikkiä21.9.2018 19.58
Kaupunki etsii Hermannista paikkaa siirrettävälle päiväkodille30.6.2018 17.45
Entisestä terveysasemasta tehdään päiväkoti Helsingissä3.11.2018 08.42
Läheisenpäivä vai isänpäivä? – Helsinki ei ohjeista juhlien vietosta päiväkodeissa: "Tärkeintä lapselle on, että joku tulee paikalle"7.11.2018 06.40
Kosteusvaurioiden takia suljetun nuorisotalon tilalle yhdistetty nuta ja päiväkoti16.10.2018 19.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu