Puheenaihe

Helsingin Kannelmäkeen avataan Suomen ensimmäinen seksinukkebordelli – "Nukke ja koko huone puhdistetaan läpikotaisin asiakkaan jälkeen"

Aidonnäköinen ja naisen anatomialla varustettu seksinukke voi maksaa jopa tuhansia euroja.

Arkistokuva

Kannelmäkeen avataan piakkoin Suomen ensimmäinen seksinukkebordelli, jossa voi maksua vastaan viettää illan seksiä varten tehdyn silikonisen, ihmiskokoisen naisnuken kanssa. Asiasta kertoi ensin Iltalehti.

Bordellia isännöivä tosi-tv-julkkis ja vaginahierojaksi itseään kutsuva Antti Kurhinen kertoo Iltalehdelle, että paikka on suunnattu sinkuille sekä varatuille miehille, jotka kärsivät seksin puutteesta.

Miesnukkeja ei toistaiseksi ole tarjolla, vaan Unique Dolls -liikkeen tarjontaan kuuluvat Nicky, Jennifer, Candy ja Crystal -nimiset naishahmot.

Yrityksen nettisivuilla kerrotaan, että tiloissa on lukollisia huoneita, joissa aikaa nuken kanssa voi viettää ajanvarauksella.

Paikan "tärkeimpiin arvoihin" luvataan kuuluvan puhtaus. Asiakkaan jälkeen nuken lisäksi koko huone siivotaan.

– Nuken ja huoneen puhdistukseen olemme palkanneet erityistä ammattitaitoista henkilökuntaa, joka ei pelkästään puhdista nukkeja läpikotaisin, vaan myös kaikki huoneen kalusteet ja muut pinnat, kuten sohvat, ovenkahvat, jopa matot lattialla, yritys kertoo sivuillaan.

Bordelli on auki Vanhaistentiellä maanantaista torstaihin ja sunnuntaisin kello 00 asti ja perjantaina sekä lauantaina aamukahteen asti.

Naapuriin Vanhaistentie 1:een ollaan parhaillaan rakentamassa vanhan ostarin tilalle 600 ihmisen tiivistä asuinkorttelia.

Iltalehden haastatteleman Antti Kurhisen mukaan seksinukkebordellista ei ole haittaa lähialueen asukkaille eikä se aiheuta esimerkiksi erityisemmin liikennettä kaduille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Suomalaisella Tomilla on 10 vuoden ura seksityöntekijänä – nyt hän kertoo miksi varatutkin naiset haluavat maksullista seksiä1.5.2018 21.15
Kuivakausi menossa? Miehet ja naiset korvaavat seksin puutteen yllättävän samanlaisin keinoin15.5.2017 21.47
Lapsen näköisiä seksinukkeja tulossa Suomeen? Tulli lupaa toimia vinkin pohjalta7.3.2017 14.55
Poliitikko hämmästyi suoraa seksitarjousta Helsingin keskustassa – näin poliisi kommentoi katuprostituutiota25.10.2018 21.30
Seksinukke aiheutti pelastusoperaation – "Aika reikäisenä se löytyi"14.12.2015 11.37

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu