Puheenaihe

Coca-Colan maailmankuulu joulurekka ensi kertaa Suomeen – näillä 10 paikkakunnalla on jaossa ilmaista juomaa

Näyttävä Coca-Colan joulurekka on tullut kansainvälisesti tunnetuksi televisiomainosten kautta. Nyt rekka nähdään ensi kertaa Suomessa.

Coca-Cola

Kasviuutejuoma Coca-Colan mainoksista tuttu punainen joulurekka saapuu tänä vuonna ensimmäisen kerran Suomeen.

Joulurekka vierailee joulukuussa kymmenellä suomalaispaikkakunnalla.

Coca-Colan joulurekka on tähän asti vieraillut yli 300 paikkakunnalla ympäri maailmaa vuodesta 1997 lähtien. Kyseessä on amerikkalaistyylinen punainen rekka-auto, joka on koristettu joulupukin kuvalla sekä tuhansilla jouluvaloilla.

Joulurekka tuo Järvenpäähän joulutapahtuman, jonka yhteydessä jaetaan ilmaisia juomia. Tyhjät tölkit voi kierrättää rekalla osallistumalla kierrätysrulettiin, jossa voi voittaa yllätyslahjan.

Joulutapahtumassa voi myös teettää itsestään erityisen joulukortin, jonka postittamiseksi joulurekasta saa Coca-Cola-joulupukkia esittävän postimerkin.

LUE MYÖS: Joulurekan kyljessä olevalla pukin kuvalla on jännittävä yhteys Suomeen

Coca-Colalla ja joulupukilla on yllättävä yhteys, sillä suomalaisjuurisen Haddon Sundblomin vuonna 1931 piirtämä Coca-Cola-mainosjoulupukki on muovannut kansainvälistä käsitystä joulupukin olemuksesta. Amerikkalaisjuoman mainoshahmo on pitkälti syynä siihen, miksi joulupukki on juuri punanuttuinen ja punaposkinen hahmo.

Suomessa Coca-Cola-juomaa valmistaa keravalainen Sinebrychoff, jolla on ollut juoman valmistusoikeus vuodesta 1999.

Coca-Colan joulurekkakiertue käynnistyy Helsingin Narinkkatorilta 8.12. Muut kiertuepaikkakunnat ovat Oulu (11.12.), Rovaniemi (12.12.), Kuopio (14.12.), Jyväskylä (15.12.), Tuuri (18.12.), Tampere (19.12.), Turku (20.12.), Järvenpää (21.12.) sekä Lahti (22.12.).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu