Makumaailma

Myös Kallioon aukeaa tapasbaari – tänne se tulee

Bar Cón on osa helsinkiläistä We Are Group -ravintolakonsernia, jonka takana on yrittäjäpari Anders Westerholm ja Matti Sarkkinen.

_

Tapasbaari Bar Cón avataan Flemingin- ja Franzéninkadun kulmaan Kalliossa 29. marraskuuta. Aiemmin Bar Cón on löytynyt kauppakeskus Kampin Kortteli-ravintolakeskittymästä.

Ravintolassa on tarjolla jaettavia ruoka-annoksia sekä laaja valikoima espanjalaisia viinejä, oluita, vermutteja ja cocktaileja. Bar Cón Flemari on auki joka päivä iltapäivästä alkaen myöhäisiltaan asti ja viikonloppuisin yöhön saakka. Perjantai- ja lauantai-iltaisin musiikista vastaavat dj:t.

Sunnuntaisin on tarjolla brunssipöytä, joka on katettu täyteen espanjalaisia herkkuja. Bar Cónin menusta löytyy tapas-klassikkojen lisäksi ruokaisampia annoksia, kuten vermutti-hunajaglaseerattuja ribsejä sekä Suomessa harvinaisempaa mustaa arroz negro -paellaa.

Bar Cón on osa helsinkiläistä We Are Group -ravintolakonsernia jonka takana on yrittäjäpari Anders Westerholm ja Matti Sarkkinen. Ravintolassa on mukana viinien maahantuontiyritys Viinitien perustaja Toni Immanen.

WAG:lla on nyt yhteensä kymmenen ravintolaa tai baaria viidellä eri konseptilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu