Makumaailma

Myös Kallioon aukeaa tapasbaari – tänne se tulee

Bar Cón on osa helsinkiläistä We Are Group -ravintolakonsernia, jonka takana on yrittäjäpari Anders Westerholm ja Matti Sarkkinen.

_

Tapasbaari Bar Cón avataan Flemingin- ja Franzéninkadun kulmaan Kalliossa 29. marraskuuta. Aiemmin Bar Cón on löytynyt kauppakeskus Kampin Kortteli-ravintolakeskittymästä.

Ravintolassa on tarjolla jaettavia ruoka-annoksia sekä laaja valikoima espanjalaisia viinejä, oluita, vermutteja ja cocktaileja. Bar Cón Flemari on auki joka päivä iltapäivästä alkaen myöhäisiltaan asti ja viikonloppuisin yöhön saakka. Perjantai- ja lauantai-iltaisin musiikista vastaavat dj:t.

Sunnuntaisin on tarjolla brunssipöytä, joka on katettu täyteen espanjalaisia herkkuja. Bar Cónin menusta löytyy tapas-klassikkojen lisäksi ruokaisampia annoksia, kuten vermutti-hunajaglaseerattuja ribsejä sekä Suomessa harvinaisempaa mustaa arroz negro -paellaa.

Bar Cón on osa helsinkiläistä We Are Group -ravintolakonsernia jonka takana on yrittäjäpari Anders Westerholm ja Matti Sarkkinen. Ravintolassa on mukana viinien maahantuontiyritys Viinitien perustaja Toni Immanen.

WAG:lla on nyt yhteensä kymmenen ravintolaa tai baaria viidellä eri konseptilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirjeemme

Saat joka päivä klo 14 sähköpostiisi koosteen päivän kiinnostavimmista jutuista!

Tilaa tästä

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Klikkaa uusin lehti!

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu