Puheenaihe

Bussit, metrot ja ratikat kulkevat jouluaattona nyt yöhön asti

Julkinen liikenne palvelee jouluaattona yöhön asti. Aiemmin liikenne on tauonnut jo alkuillasta.

arkistokuva/ Päivi Tuovinen

Jouluaaton joukkoliikenne jatkuu tänä vuonna yöhön saakka, toisin kuin aiempina vuosina. Joulupäivänä julkinen liikenne käynnistyy noin kello 11.

Jouluaattona, maanantaina 24. joulukuuta HSL-liikenne kulkee sunnuntain aikataulujen mukaan. Hautausmaille on lisäliikennettä, 24X Hietaniemeen ja 722 Honkanummelle.

Kirkkonummen, Keravan ja Sipoon suunnan bussiliikenne päättyy kuitenkin noin kello 16. Riihimäen ja Lahden suunnan lähijunaliikenne (R- ja Z-junat) harvenee kello 17 alkaen. U-linjojen bussit ajavat lauantaiaikataulujen mukaan kello 13 asti, minkä jälkeen liikennöidään rajoitetusti.

Pikkujoulukauden lisäliikennettä ajetaan vielä 16. joulukuuta asti viikonloppuiltoina.

Itsenäisyyspäivän aattona keskiviikkona 5. joulukuuta liikenne kulkee perjantain aikataulujen mukaan. Lisäksi ajetaan pikkujoulukauden lisälähdöt. Metro liikennöi noin kello 1.30:een asti.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Huomio pikkujoulujen viettäjä! Jos puhelimesi katoaa, muista kuolettaa myös maksukorttisi30.11.2018 17.10
Julkkikset tukevat vähävaraisten joulukeräystä – "Yksinhuoltajuus, sairastuminen ja työttömyys ovat yleisimmät syyt hakea apua”28.11.2018 19.40
Aikuisten joulukalentereista tuli hitti, vaikka hintaa on 90 euroa – "Suosituimmat myytiin loppuun"25.11.2018 20.35
Tässä on joulun ykkösglögi, joka ei vaadi välttämättä edes terästystä – julkkiskokin vuosikertajuomaa testiraati moitti "hajuveden makuiseksi"25.11.2018 19.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu