Puheenaihe

Helsinkiläiselle köyhien auttajalle 50000 euron lahjoitus – "Suuri apu tukea tarvitseville"

Tuotelahjoitustilaisuudessa Tokmannin toimitusjohtaja Mika Rautiainen, markkinointipäällikkö Minna Varsta ja ostoryhmäpäällikkö Minna Wegelius, Heikki Hursti sekä Unilever Finlandin toimitusjohtaja Erja Hyrsky, business unit manager Anniina Markkula ja kategoriajohtaja Lauri Vesala.

Unilever

Avustusjärjestö Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry on saanut 50 000 euron arvoisen tuotelahjoituksen Tokmannilta ja elintarvike- ja päivittäistavaratuotteista tunnetulta Unilever Finlandilta.

– Haluan sydämeni pohjasta ja koko yhdistyksen puolesta kiittää siitä, että olette jälleen auttaneet toimintaamme tällä tärkeällä lahjoituksella. Lahjoituksesta on suurta apua meille ja ennen kaikkea heille, jotka tarvitsevat tukeamme, Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyötä johtava Heikki Hursti sanoo.

Hän vastaanotti tuotelahjoituksen Tokmannin hallinto- ja logistiikkakeskuksessa Mäntsälässä 29. marraskuuta.

Lahjoitus on jatkumoa Tokmannin ja Unilever Finlandin jo kahdeksan vuotta sitten aloittamalle hyväntekeväisyysyhteistyölle, jonka myötä osapuolet ovat lahjoittaneet hygieniatuotteita, elintarvikkeita ja monia muita tuotteita Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry:lle yhteensä 320 000 euron arvosta.

– Heikki Hursti ja kaikki muut Veikko ja Lahja Hurstin avustusjärjestössä tekevät mittaamattoman tärkeää työtä vähävaraisten ihmisten auttamiseksi täällä meillä Suomessa. Olemme erittäin ylpeitä siitä, että olemme tänäkin vuonna voineet tukea avustusjärjestön toimintaa ja osaltamme auttaa monia apua tarvitsevia, Tokmannin toimitusjohtaja Mika Rautiainen kertoo.

Lahjoituksen taustalla oli Tokmannin ja Unilever Finlandin syksyllä järjestämä kampanja, jossa jokainen Tokmannilla kampanja-aikana myyty, Unileverin tiettyjen tuotemerkkien tuote kasvatti lahjoituspottia.

Metallica-yhtye lahjoitti Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyölle 25 000 euroa keikkaillessaan toukokuussa Helsingissä.

Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry

  • Suomalainen avustusjärjestö, joka aloitti toimintansa 1960-luvulla. Järjestön perusti sosiaalineuvos Veikko Hursti. Järjestön toimintaa johtaa nykyisin Veikon poika Heikki Hursti.
  • Veikko ja Lahja Hurstin Laupeudentyö ry toimii jakamalla vaate- ja ruoka-avustuksia ympäri vuoden niitä tarvitseville sekä järjestämällä erilaisia tapahtumia, joista näkyvimmiksi ovat muodostuneet vähävaraisille ja syrjäytyneille suunnatut perinteiset juhlat, Köyhien Linnanjuhla Hakaniemen torilla itsenäisyyspäivänä ja Joulujuhla Helsingin Messukeskuksessa jouluaattona.
  • Yhdistys toimii yhteistyössä useiden Suomen paikkakuntien ruuanjakeluyhdistysten kanssa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Suomen ensimmäinen hävikkiruokakauppa hakee lahjoituksia samasta yrityksestä kuin Pelastusarmeija ja Hursti – "Ruokaa riittää kyllä kaikille"9.8.2018 06.40
Hurstin leipäjonon rahat turvattu toistaiseksi – "Metallican ja Hjalliksen lahjoituksilla mennään ainakin tämän vuoden loppuun"7.7.2018 08.40
Loppuunmyynyt Hurstille hynää -hyväntekeväisyyskonsertti saa jatkoa – "Jatkamme niin pitkään kuin on tarpeen"4.3.2018 21.15
Hurstin ruoka-apu on hätää kärsimässä – Leipää jonottaa jo 5 400 ihmistä joka viikko22.1.2018 10.29
Eduskunta otti leipäjonoilta miljoona euroa – Heikki Hursti pettyi: "Ihmeellistä"21.12.2017 15.07
"Kävijämäärät pistävät sydämen pompottamaan" – Hurstien leipäjonossa jonottaa jopa 3 000 ihmistä per kerta14.3.2017 20.15

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu