Urheilu

Veikkausliigan kakkonen kiinnitti todella raamikkaan 17-vuotiaan lupauksen

Jalkapallon Veikkausliigassa pelaava Rovaniemen Palloseura on hankkinut 17-vuotiaan kotkalaishyökkääjä Matias Tammisen riveihinsä.

Ykkösen FC KTP:stä siirtyvän Tammisen ja RoPS:n solmima sopimus on 2-vuotinen. Raamikas keskushyökkäjä Tamminen oli viime kaudella yksi seuratuimmista pelaajalupauksista.

– Matias on yli 190-senttinen kaveri, nopea, urheilullinen ja liikkuu luontevasti. Hänellä on sellainen profiili, joka herättää aina mielenkiintoa, RoPS:n päävalmentaja Toni Koskela kuvailee seuransa sivuilla.

Tamminen itse odottaa tulevia haasteita. Hyökkääjä kertoo, että jo viime kesänä seuraavan kauden tavoitteeksi oli asetettu paikka Veikkausliigassa.

– Nyt on vain tehtävä töitä sen eteen, että saan mahdollisimman paljon peliaikaa. Pidemmän jakson tavoite on tietenkin siirto Euroopan kentille, Tamminen sanoo.
Tamminen uskoo, että RoPS on hänelle juuri oikea vaihtoehto.

– Tämä tulee olemaan iso haaste. Pääsen treenaamaan hyvässä ympäristössä sekä valmennuksessa, joka taatusti pystyy kehittämään nuorta pelaajaa. RoPS taas saa minusta isokokoisen pelaajan, joka janoaa maaleja. Olen hyvä boksissa. Pystyn pelaamaan sekä selkä maaliin päin, että hakemaan myös pystyjuoksuja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Fifalta kylmä tuomio RoPS:n kotikentälle – Pikkuhuuhkajien peli tulee Helsinkiin21.8.2018 08.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu