Minne mennä

Lyhdyn Joulupolulle pääsee Länsi-Helsingissä lauantaina

Pitäjänmäen ja Konalan koko perheen Joulupolun antia ovat myös tiernapojat, jotka esiintyvät Eljaksen pysäkillä (Eljaksentie 9) 15. joulukuuta kello 16.30 ja 18.30.

Kirsi Alastalo

Lyhdyn Joulupolku on kaikille avoin koko perheen ilmainen tapahtuma Konalan ja Pitäjänmäen alueella 15. joulukuuta kello 15–20.

Joulun tunnelmaan kuljettavia tapahtumapysäkkejä on neljä, ja reittiä pysäkiltä pysäkille valaisee ulkotulien jono. Matkan voi tehdä myös hevosvaljakon kyydissä. Reitin varrelta löytyy jouluisia tuoksuja, makuja, ääniä, valoja ja värejä.

Esimerkiksi Tähkätien pysäkillä (Tähkätie 4a) esiintyy Wanqiu Long (The Voice of Finland 2018) ja Marko Haavisto. Taituri-tontut esittävät jonglöörausta ja pariakrobatiaa. Pysäkillä voi myös tavata taiteilijoita, käsityöläisiä ja joulupukin. Ohjelmaa on myös Jyrkinkallionkentän pysäkillä (Henrikintien varrella) ja Eljaksen pysäkillä (Eljaksentie 9) sekä Kotikutosen pysäkillä (Kyläkirkontie 15).

Jokaisella pysäkillä voi pysähtyä nauttimaan joulun ajan herkuista. Myös poniratsastus ja ajelu hevosvaljakolla on ilmaista. Herkkujen, arpojen, kuusien, kukkien ja käsitöiden ynnä muiden tuotto menee lyhentämättömänä kehitysvammaisten virkistystoimintaan. Lisätiedot ohjelmasta ja aikataulusta: www.lyhty.fi.

Helsingin lyhytaikaiskoti ja työpaja Lyhty ry on vuonna 1993 perustettu yleishyödyllinen yhdistys. Lyhty ry tarjoaa asumis-, oppimis- ja työpajapalveluja kehitysvammaisille nuorille ja aikuisille hoitotyön asiantuntemuksella. Toiminnan tarkoituksena on edistää vammaisen ja hänen perheensä sekä koko yhteiskunnan terveyttä ja hyvinvointia.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu