Puheenaihe

Poliitikon kouluvierailu kuohuttaa somessa – "Lapsia aivopestään poliittisin perustein"

– Tulen vaatimaan väitteen esittäjältä julkisen anteeksipyynnön. Lisäksi selvitän poliisin kanssa, kuinka asiassa olisi parasta edetä, sanoo Husu Hussein.

Arkisto / Päivi Tuovinen

Alakouluikäisen oppilaan äiti väittää, että Sipoossa kouluvierailuilla ollut SDP:n Helsingin kaupunginvaltuutettu ja eduskuntavaaliehdokas Husu Hussein nimitti koulussa Perussuomalaisia rasisteiksi.

Äidin mukaan hänen alakouluikäinen lapsensa kertoi myös opettajan kritisoineen puoluetta, jonka jäseniä on perheessä useassa polvessa. Äidin asiasta tekemä julkinen Facebook-päivitys on levinnyt sosiaalisessa mediassa kulovalkean tavoin. 

– Olen syvästi järkyttynyt, että lapsia aivopestään koulussa näin. Oppilaiden perheitä haukutaan poliittisin perustein, äiti kommentoi Sipoon Sanomille.
  
Hussein kiistää äidin väitteen jyrkästi. Hän sanoo, ettei ole edes maininnut Perussuomalaisia yhdelläkään kouluvierailullaan. Hän vakuuttaa vierailevansa kouluissa edistämässä suvaitsevaisuutta, ei poliitikkona.
  
– Väite on poliittinen ajojahti, joka perustuu valheeseen. Olen itse neljän pienen lapsen isä ja ehdottomasti sitä mieltä, että politiikka ei kuulu alakouluihin, Hussein sanoo.

Lue koko juttu Sipoon Sanomista!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Keskustan jättänyt Abdirahim "Husu" Hussein liittyy SDP:hen25.8.2016 14.44
Husu Hussein eroaa keskustasta2.6.2016 15.52

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu