Urheilu

Räikkönen loksautti tallikaverinsa leuat – nyt nuori Giovinazzi suitsuttaa

Tästä lähti Kimi Räikkösen testi Sauberilla.

MTV:n uutisvideo

Kimi Räikkösen Sauber-tallikaveri Antonio Giovinazzi kertoo kokeneensa iloisen yllätyksen taannoisissa Abu Dhabin testeissä. Giovinazzi odotti, että Jäämieheltä ei suuremmin tekstiä tipu, mutta oli siinä pahasti väärässä. 

– Kimihän on tosi puhelias!, Giovinazzi latasi silmät pyöreinä Italian Sky-kanavalle Milanossa järjestetyssä Autosprint-lehden palkintogaalassa.

Giovanazzi oli tiedustellut alustavasti Räikkösestä tämän ensi kaudella Ferrarilla korvaavalta Charles Leclerciltä.

– Charles kertoi minulle, että hän on vaihtanut ajatuksia Sebastian Vettelin kanssa ja puhunut vain vähän Kimin kanssa. Räikköstähän ei pidetä kovinkaan puheliaana, mutta ainakin Abu Dhabissa tilanne oli täysin toinen.

Giovanazzi toteuttaa suurta unelmaansa ensimmäisen F1-kauden muodossa. Giovanazzi odottaa ja myös tietää saavansa paljon tukea Räikköseltä.

– Kausi 2019 on minulle sittenkin vasta alkua. Olen odottanut niin kauan tätä tilaisuutta ja tulen tekemään kaikkeni hyödyntääkseni sen. Olen jo lapsesta lähtien unelmoinut kilpailevani F1-kuljettajana Monzan radalla. Ehkä odotan juuri sitä eniten ensi kaudelta, Giovanazzi veistelee. 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu