Puheenaihe

Blogiväite: Näin Roope Salminen piti Sara Siepin parisuhteessa, vaikka tämä halusi erota – "En pystynyt lähtemään"

Roope Salminen

Toni Tervo

Sara Sieppi julkaisi torstaina blogikirjoituksen, jossa avaa ensimmäistä kertaa omaa versiotaan paljon lööpeissä olleesta parisuhteestaan juontaja Roope Salmiseen.

Pariskunnan erosta on kirjoitettu useita kymmeniä artikkeleita, mutta aiemmin Sieppi ei ole asiaa julkisesti avannut. Nyt hän kuitenkin kertoo kuinka hän näki suhteeen.

– Kun elää suhteessa, joka on täynnä pettämistä ja valehtelua, se jättää isot jäljet sen jälkeiseen elämään, vaikka haluaisi kuinka aloittaa alusta. En olisi halunnut olla sinisilmäinen, mutta tämä suhde teki sen minulle. Aina löytyi jokin selitys asioille, välillä jopa aivan liiankin uskottava. En erottanut totuutta enää valheesta, sillä se tehtiin aina niin taidokkaasti ja häikäilemättömästi. Tällä hetkellä en voi luottaa edes omiin ystäviini ja se tuntuu äärettömän pahalta ja surulliselta, ex-missi kirjoittaa.

Sieppi kirjoittaa usein miettineensä eroa, mutta väittää poikaystävänsä manipuloineen hänet jäämään.

– Miksi en lähtenyt? Hän sai kaikki teot ja tapahtumat käännettyä aina niin, että syytin niistä itseäni, joka näin jälkeen päin kuulostaa tietysti täysin käsittämättömältä. En pystynyt lähtemään. Jos yritin, hän oli oikealla hetkellä heikko ja murskana. Mietin aina, että kyllä kaikki järjestyy ja halusin nähdä muutosta, vaikka sisimmässäni tiesin, että sellaista ei tule. Minua pelotti lähteä. Hän joutui sanomaan viimeisen sanan meidän suhteemme tilasta, koska en ollut itse enää edes siihen kykeneväinen. Tosin se olikin tälle suhteelle täysin ominainen loppu. Olin täysin rikottu, enkä kyennyt toimimaan enää niin, miten normaalisti toimisin. Yritin auttaa, mutta tulinkin vain nöyryytetyksi ja loukatuksi. En toivo tällaista kohtaloa kenellekään.

Blogissaan Sieppi kehottaa kaikkia olemaan jäämättä huonoisiin suhteisiin ja pilaamaan sillä tavalla elämäänsä.

Lue koko Blogi kokonaisuudessaan tästä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu