Urheilu

”Hänen on kohdattava hirveitä ihmisiä” – kova ennuste uudelle Ferrari-pomolle

MTV Uutisvideo

Entinen F1-kuljettaja ja nykyään Sky tv:n asiantuntijana toimiva Martin Brundle povaa potkut saaneen Maurizio Arrivabanen tilalle Ferrarin tallipäälliköksi tulleelle Mattia Binottolle vähintäänkin haastavia hetkiä uudessa pestissään. 

– Mattialla on erinomainen maine teknikkona ja hän on siinä ehdottomasti johtohahmo. Mutta tallipäällikkönä hänellä on täysin uusi tilanne edessään. Hänen pitää nyt seisoa etujoukoissa ja otettava kaikki vastaan, Brundle muotoilee Speedweekille.

Brundle tarkoittaa tällä ensisijaisesti ja omaan työnsä viitaten median armottomaan ristituleen joutumista.

– Binotton on kohdattava pahuus ja hirveitä ihmisiä, kuten minä. Hänen pitää vastata jatkuvasti kysymyksiin, miksi asiat menivät hyvin, tai miksi eivät. Se on täysin erilainen tilanne ja uusi haaste hänelle.

Brundle on toisaalta vakuuttunut siitä, että Ferrari tuo ensi kauteen hyvän auton tiimin teknisenä johtajana aiemmin toimineen Binotton myötä.

– Kaikki riippuu siitä eteenpäin kuljettajista. Jos Sebastian Vettel ja Charles Leclerc tekevät hyvää työtä, ja epäilemättä tekevät, niin elämästä tulee helpompaa myös Binottolle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Räikkösen seuraaja saa kovia ylistyssanoja – ”Olen kokenut tällaista vain Schumacherin ja Alonson kanssa”12.1.2019 16.31
Ex-ferrari-pomo kertoo: Tämän vuoksi Arrivabene sai potkut – "Häneltä puuttui sitä jotain"8.1.2019 08.36
Ferrari-pomolta kummallinen kommentti Räikkös-turmasta19.12.2018 09.22

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu