Minne mennä

Helsingin Jääpuistossa järjestetään perhelauantai ja taitoluistelunäytöksiä

Rautatientorin Jääpuiston perhelauantai järjestetään 19. tammikuuta, kaksi taitoluistelunäytöstä nähdään 26. tammikuuta.

Jussi Vehkasalo

Rautatientorin Jääpuistossa voi luistella maaliskuun puoliväliin asti.

Jääpuistossa voi luistella omilla luistimilla, luistimia voi myös vuokrata lipunmyynnin yhteydessä toimivasta luistinvuokraamosta. Kypäriä ja luistelukelkkoja lainataan veloituksetta. Jäälle meno kengät jalassa on kielletty turvallisuussyistä, samoin kuin kiekkopelit, mutta pienen lapsen kanssa jäälle voi mennä kenkäsuojat jalassa. Kenkäsuojia saa paikan päältä maksutta.

Jääpuistossa voi järjestää myös omia tapahtumia, pienelle porukalle voi varata myös alppicurlingia tai luisteluopetusta. Jääpuiston luistelukoulu tarjoaa maksutonta luisteluopetusta (säävarauksella) keskiviikkoisin kello 17–18 ja lauantaisin kello 14–15. Jääpuistosta voi varata myös maksullisia yksityisopetustunteja.

Tulevia tapahtumia Jääpuistossa ovat perhelauantai 19. tammikuuta kello 14–15, minorijoukkue Sunlightsin taitoluisteluesitys 26. tammikuuta kello 13 sekä Miniflowersin ja Icemen Unitedin taitoluisteluesitys niin ikään 26. tammikuuta kello 15.10. jaapuisto.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Näille Helsingin tekojäille pääsee nyt luistelemaan23.11.2018 19.20
Taitoluistelija Kiira Korpi naimisiin James Bond -elokuvan kartanossa1.5.2018 13.57
Huippujuoksija yllätti hiihtämällä Suomen Cupin viestissä Hakunilassa16.1.2019 22.00
Tykkilumilatujen suosio kovassa kasvussa – "Kun talvet ovat huonontuneet, niin kuntohiihtäjän kynnys on pienentynyt"1.12.2018 18.10

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu