Makumaailma

Tämän verran maksaa Pirkan viini ja samppanja – aivan toista, mihin olet Alkossa tottunut

Pirkka-sarjaan kuuluu muun muassa italialaista Baroloa ja ranskalaista samppanjaa.

Kesko

Kesko kertoi tällä viikolla, että se tuo Alkoon Pirkka-sarjan punaviinejä ja samppanjan. Vaikka Pirkalla on maine arkisena tuotemerkkinä, on viiniuutuuksiksi valittu luksus-luokan viinejä.

Hinnat ovat huomattavasti korkeampia, kuin Alkon myydyimmissä viineissä, jotka maksavat noin 8-10 euroa. Alkon halvin 0,7-litran samppanjapullo maksaa 24,99 euroa.

Pirkka-samppanja maksaa 42,49 euroa pullolta. Valmistuttaja kuvaa ranskalaisen viinin tuoksua briossimaisen paahteiseksi. Siitä voi aistia hunajaa ja tammen mausteisuutta. Jälkimaku on elegantti.

Myös Pirkan italialaiset punaviinit edustavat maailmalla arvostettuja tyylejä. Amarone maksaa 37,49 euroa ja Barolo 29,48 euroa. Molempia kuvaillaan aromeiltaan täyteläisiksi ja kehittyneiksi.

Keskolta kerrotaan, että viinit on valittu laadukkailta viinituottajilta.

– Vastaaviin korkealaatuisiin tuotteisiin verrattuna Pirkka-viinit on myös kilpailukykyisesti hinnoiteltu, tiedotteessa sanotaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Nyt se tapahtuu: Pirkka-viinit vähittäismyyntiin – tarjolla myös Pirkka-samppanjaa18.1.2019 08.35
Täytä juomavarastot ennen tiistaita – tämän verran alkoholi ja limsa kallistuvat 1.1.201928.12.2018 10.24
"Jos myyt 5 euron oluen, pitää kylkeen myydä 5 euron ruisleipää" – liberaaliksi mainostettu alkoholilaki pakottikin olutkaupan sulkemaan ovensa27.12.2018 12.31

Etusivulla nyt

Uusimmat: Makumaailma

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu