Puheenaihe

Aleksi Salminen, 34, on vaikeuksissa tuskailevan Redin uusi johtaja – farkkukauppiaalla 17 vuoden kokemus muotialalta

Aleksi Salminen aloittaa tällä viikolla kauppakeskus Redin johtajana ja Pia Rosvall markkinointipäällikkönä.

Kira Hagstro¨m.

Kauppakeskus Redin uudeksi johtajaksi on valittu lahtelainen Aleksi Salminen, 34. Samaan aikaan tällä viikolla Redissä aloittaa myös markkinointipäällikkö Pia Rosvall.

Marraskuun lopulla Rediä operoiva SRV vapautti Pia Svenskin johtajan paikalta ja siirsi hänet muihin tehtäviin.

Salminen on toiminut 17 vuotta muodin parissa. Ura alkoi Dressmanilta, jatkui Carlingsin maajohtajaksi ja sieltä KappAhlin Suomen toimitusjohtajaksi. Viimeksi hän on toiminut lahtelaisen farkkukauppa Mooster Denimin yrittäjänä.

Uusi johtaja sanoo, että asiakkaat haluavat kauppakeskuksista myymälöiden lisäksi ajanvietettä ja palveluita.

– Haluamme olla etujoukoissa tekemässä uutta. Minusta on paljon inspiroivampaa olla muutoksen oikealla puolella, mieluummin toinen jalka tulevaisuudessa kuin pysytellä turvallisesti menneessä, Salminen sanoo SRV:n tiedotteessa.

Pia Rosvall toimi 11 vuotta edellistä vuotta Forumin markkinointipäällikkönä ja sitä ennen Kämp Gallerian kauppakeskuspäällikkönä. Hän kuvailee Redin ympäristöä urbaanien ihmisten mekaksi.

– Esimerkiksi Redin katto tarjoaa mielettömät puitteet erilaisille tapahtumille ja rennolle oleskelulle.

Syyskuussa avattu kauppakeskus Redi joutui ongelmiin, koska asiakkaita oli odotettua vähemmän ja käytäviä pidettiin sokkeloisena.

Vaikka perinteiset myymälät ovat olleet pulassa, ovat esimerkiksi liikuntapalveluja tarjoavat yritykset ylittäneet kävijätavoitteensa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Liikuntapaikat porskuttavat, uusi elokuvateatteri kitkuttaa – "Sanomattakin on selvää, että Redin ongelmat vaikuttavat meihinkin" 2.2.2019 10.45
KL: Menestynyt ravintolayrittäjä ei lähtenyt mukaan kauppakeskus Rediin – "Siellä ei ole mitään"12.1.2019 13.34
Näitkö jo nämä Redin upeat taidekohteet? – "On tarkeää, että ihmiset voivat kokea ylpeyttä alueestaan taiteen kautta"2.1.2019 19.45

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu