Minne mennä

"Raitiotiet kummittelevat vielä pelloilla" – Tuomarinkylän talvirieha tarjoaa elämyksiä ja ottaa kantaa

Poniratsastusta Tuomarinkylässä 2015.

Pro Tuomarinkylä

Tuomarinkylän talvirieha ensi sunnuntaina tarjoaa maksuttomia elämyksiä koko perheelle. Ohjelmassa on muun muassa talutusratsastusta ja vetokoira-ajelua.

Paikalle voi tuoda myös oman lelukoiran ja keppihevosen. Niille on luvassa suositut omat kisat, joissa myös aikuiset saavat ratsastaa.

Ohjelman ja puffetin antimien lomassa on luvassa vakavampaa asiaa kaavoituksesta ja pikaraitiotielinjauksista. Kartanoalueen osalta runsasta lisärakentamista sisältänyt yleiskaava meni nurin korkeimmassa hallinto-oikeudessa, mutta Pro Tuomarinkylän mukaan ”raitiotiet kummittelevat vielä kartanon pelloilla”.

– Tuomarinkylän kartanoalue on osa suomalaista kansallismaisemaa. Sen esteettömät ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet pitää säilyttää myös tuleville tenaville, katsoo tapahtumaa järjestävän Pro Tuomarinkylän varapuheenjohtaja Risto Suominen.

Pro Tuomarinkylän aktiivit ovat jo suunnitelleet oman ehdotuksensa, miten runkolinja 560:n korvaavan pikaraitiotien voisi linjata Malmilta Tuomarinkylään viher- ja virkistysaluekokonaisuuden säästävällä tavalla. Vaikuttava talvirieha järjestetään Tuomarinkartanon Vinttikoirakeskuksessa 10. helmikuuta kello 11–15, Tuomarinkyläntie 1.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Asukkaat riemuitsevat – KHO torppasi useat kiistellyt rakentamishankkeet Helsingissä, sen sijaan Malmin kentän puolustajille pettymys8.11.2018 11.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu