Urheilu

"Harmittaa isosti tällä hetkellä" – lumilautailun MM-kisat menivät suomalaisilta plörinäksi

Lumilautailun slopestylen MM-finaalia ei päästy laskemaan Utahin Park Cityssä suunnuntaina kovan tuulen takia. Karsintojen tulokset jäivät voimaan eli Rene Rinnekangas sijoittui yhdeksänneksi. 

– Kyllähän se harmittaa, mutta olosuhteille ei mahda mitään. Olisi ollut mukava laskea finaalit. On finaalipaikka aina kuitenkin mukava, että kyllä silti ihan tyytyväinen olen, Rinnekangas kommentoi Lumilautaliiton verkkosivuilla.

Miesten maailmanmestariksi julistettiin USA:n Chris Corning. Naisissa kultaa otti Uuden-Seelannin Zoi Sadowski Synnott.

– Tuollaisissa olosuhteissa ei voida puhua turvallisesta eikä reilusta kilpailusta. Silloin vain on nostettava äiti luonnon edessä kädet pystyyn ja todettava, ettei voi laskea, maajoukkueen päävalmentaja Antti Koskinen säesti.

MM-kisojen big air -kisa jouduttiin peruuttamaan jo aikaisemmin.

– Tämä harmittaa isosti tällä hetkellä. Kelillehän ei mahda mitään niin kuin tässä viikon aikana on monesti todettu, mutta miten siihen suhtaudutaan ja miten siihen varaudutaan: sille olisi ollut paljon tehtävissä. Nyt täällä valitettavasti aikataulut olivat niin tiukat, ettei kisoja voitu siirtää tai uudelleen aikatauluttaa. Se on tosi iso harmi, ja sen vuoksi joudutaan sitten tynkäkisoja järjestämään tai kisoja perumaan, Koskinen kritisoi.

Roope Tonteri oli miesten slopestylessä 17:s, Aleksi Nevakivi 21:s ja Kalle Järvilehto 44:s.

Enni Rukajärvi oli naisten puolella 10:s.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu