Puheenaihe

15,5 miljoonaa voittanut Lotto-miljonääri väisti ABC-asemaa ja se toi nyt onnea – "Eläkeläisistä oli jälleen mittavaa hyötyä"

Veikkaus

Voittorivinsä Lohjalla Routionmäen Tarmo Lähikauppa MK Marketissa tehnyt lottovoittaja otti puhelimitse yhteyttä Veikkauksen asiakaspalveluun.

Veikkauksen tiedotteen mukaan mies oli ollut ensin menossa ostamaan peliä ABC-huoltoasemalta, mutta  pihaan pamahti juuri ennen häntä bussilastillinen eläkeläisiä.

– Ajattelin, että enpä nyt jaksa mennä pitkäksi aikaa jonottamaan ja ostin kupongin sitten myöhemmin kauppareissulla. Eläkeläisistä oli jälleen mittavaa hyötyä, voittaja kertoi Veikkaukselle.

– Yleensä tarkistan lauantaisin vain Vakioveikkauksen, jos sellainen on tullut tehtyä. Loton kohdalla olen aina ajatellut, että eipä ole niin kiire sen kanssa. Sunnuntaina sitten aloin katsoa omaa kuponkiani, jossa oli ensin yhdellä rivillä neljä oikein ja yhden numeron päässä viisi. Mietin että meni tosi lähelle viisi numeroa oikein, voittaja kertasi tapahtumia Veikkauksen mukaan.

LUE MYÖS: Villi huhu levisi kaikkien aikojen suurimman lottopotin voittajasta – kauppias tyrmää 15,5 miljoonan euron kohtalon

Historian suurimman yksittäisen lottovoiton sisältäneessä kupongissa oli muutamia rivejä, joista viimeisessä oli kaikki seitsemän arvontanumeroa oikein. Tämä tarkoitti Loton historian suurinta yksittäistä voittoa, 15,5 miljoonaa euroa.

– Tarkistin ja katsoin numeroita. Ja tarkistin. Ei sitä meinannut uskoa millään todeksi. Vaimolle sanoin, että tiedätkö mitä. Nyt osui toden teolla. Hän ei usko vieläkään voiton olevan totta. On tässä seurattu mediasta juttuja ja näytti, että on ollut välillä aivan ykkösuutisena tämä potti, voittaja kertoi Veikkauksen haastattelussa

Veikkauksen mukaan mies ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia. Kyseessä oli tietoinen valinta.

– Olen joskus voittanut Vakiosta ihan hyviä potteja, mutten koskaan sellaista että olisin päässyt niille Veikkauksen voittajakahveille. Olenkin jättänyt Veikkaus-kortin lompakkoon, että pääseepä sitten käymään voittajakabinetissa jos käy onni. Nyt se taitaa sitten oikeasti toteutua. Joskus olen nähnyt unta Loton voittonumeroista, mutta eivät ne nämä kylläkään olleet. Uskomaton homma, hän kertoi Veikkaukselle.

Veikkauksen haastattelema mies epäilee, että historiallinen potti saattaa vaikuttaa yöuniin.

– Voitosta olen tietoinen mutta toistaiseksi tuntuu siltä, että en oikein ymmärrä miten iso raha tuo voitto on. Saa nähdä, että iskeekö se tajuntaan niin, että menee unet. Ei tässä ole vielä ehtinyt miettiä, että mitä rahoilla voisi tehdä. Mahdollisuuksia tällainen varmasti avaa. Iso summa se on.

Veikkauksen mukaan voittaja saa rahat pankkitililleen kolmen viikon karenssiajan kuluttua.

– Nämä ovat aina todella jännittäviä tilanteita meilläkin Veikkauksessa, kun pelaaja ei ole käyttänyt Veikkaus-korttia ja kohdalle osuu iso voitto. Peukkuja on pidetty, että voittaja tulisi tietoiseksi voitostaan ja arvokas kuponki pääsee hyvään talteen, Veikkauksen onnenpelien liiketoimintaryhmän johtaja Anu Kytö totesi yhtiön tiedotteessa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Villi huhu levisi kaikkien aikojen suurimman lottopotin voittajasta – kauppias tyrmää 15,5 miljoonan euron kohtalon11.2.2019 13.38

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu