Urheilu

Testeissä rytisi rajusti, mutta Loeb ei pienistä hätkähdä: ”Tästä voi tulla kauden jännittävin ralli”

Hyundailla tällä kaudella kuuden MM-rallin ohjelman vetävä Sebastien Loeb, 44, palaa tulevana viikonvaihteena Ruotsin lumille parin vuoden tauon jälkeen. Ja sen yhdeksänkertainen maailmanmestari tekee innoissaan, vaikka valmistautuminen ei mennytkään täysin nappiin.

Loeb ajoi rajusti ulos Ruotsin rallin testeissä. Hyandai haukkasi lumipenkkaa ja sen jälkeen jäljelle jäi käytännössä pelkkää romua. Loeb onneksi selvisi rytkästä pelkällä säikähdyksellä yhdessä kartanlukijansa Daniel Elenan kanssa.

Kauden Monte Carlon neljännellä sijalla käynnistänyt Loeb uhkuu jo revanssia ja näytön haluja Ruotsin lumiränneissä.

– Monte Carlo oli meiltä vahva alku Hyundai Motorsportin kanssa, vaikka testiaika jäikin vähiin. Olimme koko viikonvaihteen mukana podiumtaistelussa ja sen varaan on hyvä rakentaa, Loeb toteaa tiiminsä tiedotteessa.

Olosuhteet ovat Monten Merialpeilla aina äärimmäisen haastavat ja sitä ne saattavat olla Ruotsissakin.

– Ruotsin ralli on erilainen haaste. Se voi olla kauden jännittävin ralli, jos tiet pysyvät jäisinä. Ja se voi olla toisaalta myös todella vaikea ralli, jos tiet sulavat ja sora pilkottaa esiin.

Kauden toinen MM-ralli käynnistyy torstaina Karlstadista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Video: Viime vuonna kolari Tänakin kanssa, nyt Mäkinen kehuu vuolaasti – Ruotsissa luvassa lisää Meeken hehkutusta?11.2.2019 21.27
Ogieria odottaa ikävä tehtävä Ruotsin MM-rallissa – "Pelkään, että sora alkaa pistää esiin jään alta nopeasti"11.2.2019 21.30

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu