Puheenaihe

Tuntematon mies alkoi takoa nyrkein Keravan McDonald'sissa – jäi kiinni viikon päästä, kun uhri tunnisti tekijän

Kuvituskuva.

JOHANNA ERJONSALO

Vuonna 1998 syntynyt mies tuomittiin ehdolliseen vankeusrangaistukseen hänen pahoinpideltyään miestä Keravan McDonald'sissa viime heinäkuussa. 
Uhri istui kavereidensa kanssa ravintolassa, kun hänen ja häntä tuijottaneen tuntemattoman miehen välille tuli huutelua. 

Lopulta tuntematon mies tönäisi uhria ja alkoi lyödä tätä nyrkeillä pään alueelle. Mies löi kaikkiaan parikymmentä kertaa, mutta osa lyönneistä osui käsiin, joilla uhri suojasi itseään. 

Paikalle kutsuttiin poliisit, mutta lyöjä ehti sitä ennen poistua paikalta. 

Noin viikon kuluttua tapahtuneesta uhri näki saman henkilön tilanteessa, jossa myös poliisit olivat paikalla. Epäilty kuitenkin kiisti, että hänellä olisi mitään tekemistä pahoinpitelyn kanssa.

Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa todettiin, että uhri ja todistajana toiminut tyttöystävä olivat nähneet pahoinpitelijän lähietäisyydeltä, minkä vuoksi heidän uskottiin tunnistaneen epäillyn henkilöllisyyden oikein.

Epäilty pahoinpitelijä tuomittiin 40 päivän ehdolliseen vankeuteen, minkä lisäksi hänet velvoitettiin maksamaan uhrille kivusta ja särystä 500 euroa korvausta. Tuomio ei ole lainvoimainen. 

Asiasta kertoi ensin Keski-Uusimaa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu