Puheenaihe

Suomalainen miesten muoti valokeilaan Pariisin muotiviikoilta: "Täydellinen ja moderni mallistokokonaisuus"

Saksalaismiesten muotiraamattu nosti suomalaisen vaatemerkin maailmankuulujen merkkien rinnalle

Helsinkiläisen vaatemerkin rento, mutta linjakas tyyli hurmasi saksalaisen muotilehden toimittajan.

Frenn

Saksalainen miesten muotilehti GQ nosti Pariisin muotiviikoista kertovassa ajankohtaisjutussaan helsinkiläisen Frennin mm. Diorin ja Valentinon muotitalojen rinnalle. Muista pohjoismaisista brändeistä jutussa oli mukana ruotsalainen Acne.

GQ Germanyn-lehden muotitoimittaja Patrick Pendiuk vieraili Frennin showroomissa Pariisin miesten muotiviikon aikana tammikuussa. Hän kiitteli tuotteiden laatua ja soveltuvuutta työssä käyvän modernin miehen arkeen.
Pariisin muotiviikoilla työskennellessään Pendiuk pukeutui itse Frennin vaatteisiin.

Uusimmat trendit Pariisista –artikkelissaan lehti kertoo helsinkiläisestä miesten vaatemerkistä runsain kehuin.

– Täydellinen ja moderni mallistokokonaisuus. Törmäämme aina välillä nouseviin brändeihin, jotka ovat ansainneet loikan isommalle näyttämölle. Yksi näistä merkeistä on helsinkiläinen Frenn, joka tänäkin sesonkina esitteli showroomillaan Pariisin muotiviikkojen aikana syksy-talvi 2019 mallistonsa, lehti suitsuttaa.

– Pidimme erityisen paljon ruutukuosillisista ulkotakeista, rennoista pikkutakeista ja housuista. Ehdoton sisäpiirin vinkki ovat rennon tyylikkäät puvut (myös vakosametista!), jotka pelkistettyjen ja linjakkaiden leikkaustensa ansiosta todellakin sopivat eri tilanteisiin - riippuen siitä, laitatko alle valkoisen kauluspaidan vaiko mieluummin t-paidan.

Helsinkiläisessä yrityksessä saksalaislehden huomionosoitus herätti riemunkiljahduksia.

– GQ:n juttu on ehdottomasti yksi huikeimmista saavutuksistamme. Tietääkseni tämä on ensimmäinen kerta, kun suomalainen miestenvaatemerkki nostetaan näin kovaan kansainväliseen joukkoon. Artikkeli vahvistaa asemaamme suomalaisen miesten muodin suunnannäyttäjänä ja luo meille entistä vahvempaa jalansijaa Keski-Euroopan markkinoilla, iloitsee toimitusjohtaja ja toinen perustaja Jarkko Kallio.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu