Puheenaihe

Katso kuvat: Tässä ovat ensimmäiset 100 huonekasvia – Hienoin viherkasvini -kuvakisa starttasi vauhdikkaasti

Codiaeum eli ihmepensas kasvaa Pirkko Nummelinin kotona Lohjalla.

Pirkko Nummelin

Etelä-Suomen Median Hienoin viherkasvini -kuvakilpailu sai viherpeukalot liikkeelle. Kilpailu keräsi heti parin ensimmäisen päivän aikana yli sata kuvaa innokkailta kotipuutarhureilta. Kuvia on tullut ympäri Suomen.

Pääset selaamaan kuvia täältä.

Yksi kuvan tähän mennessä lähettäneistä on lohjalainen Pirkko Nummelin, joka lähetti kuvan komeasta ihmepensaasta.

– Tämä yksilö on ainakin 40 vuotta vanha. Sen kasvatti pistokkaasta äitini lapsuudenkodissani Lahdessa. Äitini kuoltua otin sen hoiviini Lohjalle. Pari kertaa se on kasvanut jo liian suureksi, joten olen leikannut sitä aika rajusti. Uusia pistokkaita juurruttelen aina varmuuden vuoksi, Nummelin kertoo kasvistaan.

Kilpailuaikaa on 13. maaliskuuta asti. Nyt siis lähettämään kuva rakkaimmasta viherkasvistasi tai huonekasvistasi. Muista liittää mukaan pieni tarina kasviin liittyen. Parhaaksi valitun kuvan ottaja saa palkinnoksi 100 euron arvoisen lahjakortin Plantageniin. Toiseksi ja kolmanneksi tulleet palkitaan 50 euron lahjakortilla.

 

Näin lähetät kuvasi kilpailuun:

  • Kilpailuun voit osallistua lähettämällä sähköisesti tallennetun kuvan sähköpostilla osoitteeseen viherkasvikisa (a) outlook.com
  • Liitä kuvan yhteyteen kuvaajan nimi ja yhteystiedot kotiosoitteineen. Älä unohda mainita omaa kotipaikkakuntaasi!
  • Jos osallistut useammalla kuin yhdellä kuvalla, lähetä ne eri viesteinä. Julkaisemme korkeintaan viisi kuvaa per lähettäjä.
  • Kaikki asialliset kuvat tarinoineen julkaistaan verkkosivuillamme, klikkaa tästä.
  • Kisakuvia voidaan julkaista myös Etelä-Suomen Mediaan kuuluvien lehtien paperilehtien sivuilla. Käytämme kuvia vain tämän kisan uutisointiin ja markkinointiin liittyvissä yhteyksissä.
  • Kilpailuaikaa on 13.3. saakka, jonka jälkeen raati kokoontuu valitsemaan parhaat kuvat. Ne julkaistaan myös Etelä-Suomen Median kaikissa lehdissä ja verkkosivuilla.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Kun kaktukset muuttuvat liian helpoiksi, orkideakasvatus tuo haastetta harrastukseen – valittavana tuhansia lajeja22.8.2018 20.10
Tiesitkö? Monet tutut viherkasvit voivat viedä lemmikkisi hengen – kissanomistaja säikähti pahanpäiväisesti 5.3.2018 19.50
Näin hankit huonekasveja edullisesti –"Uskotaan, että varastettu pistokas lähtee hyvin kasvamaan"27.2.2016 18.00

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu