Urheilu

Susijengi saa jälleen taakseen tärkeän 6. pelaajan – täysi areena seuraa huippuottelua Ranskaa vastaan

Metro Areena sijaitsee Espoossa.

Sirpa Repo

Susijengi pääsee huipentamaan MM–karsinnat otteluissa, joista panosta ei puutu. Torstain kotiotteluun Ranskaa vastaan joukkue saa tuekseen jälleen täyden Espoo Metro Areenan. Susijengi kohtaa MM–karsintojen viimeisessä ja ratkaisevassa ikkunassa kotonaan Ranskan 21.2., ja matkustaa sen jälkeen Venäjän vieraaksi 24.2. Espoo Metro Areenalla nälkäinen kotijoukkue saa taakseen tärkeän 6. pelaajan, sillä halli on jälleen loppuunmyyty.

Ranska–ottelun paikat varattiin loppuun jo reilusti viime vuoden puolella. Sääntömääräisistä kiintiöistä vapautui myyntiin vielä rajattu määrä lippuja muutama viikko sitten, mutta nekin liikkuivat vauhdilla ja nyt ottelu on viimeistä katsomopaikkaa myöten loppuunmyyty.

Käynnissä olevissa MM–karsinnoissa Susijengi on päässyt pelaamaan loppuunmyydyissä halleissa ilahduttavan usein: marraskuussa Espoo Metro Areenalla ulvoi täysi katsomo Susijengin ja Venäjän välisessä kamppailussa, ja heinäkuussa MM–karsintojen alkulohko päättyi loppuunmyydyssä Hartwall Arenassa voittoon Islannista. Myös syyskuinen kotiottelu Bosnia–Hertsegovinaa lähenteli loppuunmyytyä.

Susijengi kilpailee jatkokarsintalohko K:n viimeisestä MM–kisapaikasta Venäjän kanssa. Lohkokärki Ranska sekä Tshekki ovat jo varmistaneet paikkansa Kiinan MM–kisoissa.

Susijengi isännöi Ranskaa Espoo Metro Areenalla torstaina 21.2. klo 19.00. Susijengi kohtaa Venäjän Permissä sunnuntaina 24.2. klo 15.00 Suomen aikaa. Molemmat ottelut ovat katsottavissa suorana Ylen kanavilta.

Lähde: Koripalloliiton tiedote

– Sport Content

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Urheilu

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu