Puheenaihe

Taksikuski näki murron ja toimi kekseliäästi, kampaamoon tunkeutunut mies kiinni verekseltään – "Tarjoan kahvit ja leikkaan hiukset"

Murtovaras murtautui Bella Peloon oven ikkunan rikkomalla.

Lukijan kuva / Aki Havukainen

Helsinkiläiseen parturi-kampaamo ja kauneussalonki Bella Peloon murtautunut mies saatiin verekseltään kiinni taksinkuljettajan tarkkojen silmien ansiosta Töölössä puolenyön jälkeen 20. helmikuuta.

– Poliisi soitti meille noin kello puoli yksi yöllä. He kertoivat, että taksinkuljettaja oli nähnyt, kun mies oli murtautunut liikkeeseemme potkaisemalla jalalla oven ikkunan rikki, kertoo Bella Pelon yrittäjä Maija Kaunisto Helsingin Uutisille.

Verta oli siellä täällä."

Bella Pelo on ehtinyt toimia uusissa tiloissaan Mannerheimintie 68:ssa kuukauden verran.

– Olipa mukava tervetuliaistoivotus. Murtomies ehti penkoa kaappeja ja sotkea paikkoja, oliko sitten esimerkiksi ruiskuja etsinyt kauneushoitolastamme. Verta oli siellä täällä, hän oli ilmeisesti loukannut itsensä murtautuessaan lasin läpi.

Taksikuski oli toiminut ripeästi nähdessään murtautumisen.

– Tien toisella puolella olevassa Kisahallissa on poliisi ja hän oli mennyt sinne kertomaan murtautumisesta. Poliisit pääsivät sieltä nopeasti paikan päälle ja ottivat miehen kiinni. Sain sellaisen käsityksen, että tekijä on poliisin vanha tuttu, joka asuisi lähiseudulla, Kaunisto jatkaa.

Esimerkillinen kansalainen."

– Jos taksinkuljettaja ei olisi murtautumista nähnyt, olisi varas varmasti päässyt karkuun. Mahtavasti toimittu taksinkuljettajalta, esimerkillinen kansalainen. Toivottavasti hän ottaa yhteyttä, hän on tervetullut tänne Mannerheimintie 68:aan, keitän kahvit ja leikkaan hiukset.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tee perässä Töölössä! – Jimi, 21, treenasi suvereeniksi pallotaituriksi harjoittelemalla 3 tuntia päivässä, katso video14.2.2019 07.00
Kaupunkiveneitä kannatetaan Helsingissä, mutta ei kaupungin tarjoamina – "Töölönlahti soveltuisi"23.11.2018 11.00
Töölön katutöitä ei saatu valmiiksi, jatkuvat ensi vuoteen – "yllätyksellisiä louhintoja"14.12.2018 12.19
Ei Kallio eikä Töölö, vaan... – Tässä ovat Helsingin lapsekkaimmat kaupunginosat5.11.2018 19.57
Loppuuko olut Töölöstä? Viikonlopun suosituille festareille odotetaan ruuhkaa – "Kannattaa tulla heti kun ovet aukeavat"10.1.2019 08.59
Etu-Töölö oli Suomen Reeperbahn – tutkijat perehtyivät menneiden vuosikymmenten seksikauppaan Helsingissä7.10.2018 19.50

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu