Minne mennä

Vanhalla maistellaan drinkkejä urakalla

Arkisto / Päivi Tuovinen

Suomen suurin cocktailtapahtuma Helsinki Drink Festival kokoaa jälleen kaupungin parhaat cocktailbaarit, tunnetuimmat alkoholijuomien maahantuojat ja trendikkäimmät juomasekoitukset saman katon alle Helsingin Vanhalle ylioppilastalolle (Mannerheimintie 3) 1.–2. maaliskuuta kello 16–23.

Jokaiselle cocktaileista ja mocktaileista nauttivalle suunnattu tapahtuma on tilaisuus löytää uusi suosikkijuoma viikonlopun rientoihin, tulevan kesän juhliin tai kotibaarin valikoimaan. Laaja juomatarjonta rohkaisee kokeilemaan uutta ja unohtamaan homehtuneet stereotypiat.

Tapahtuman Cocktail Arenalla maahantuojat tarjoilevat tuotteistaan loihdittuja juomasekoituksia, Cocktail Townissa sen sijaan edustavat Helsingin parhaat baarit mestariteoksineen. Suuhunpantavaa löytyy Food Pointista. Home Bar -pisteellä halukkaat voivat itse astua tiskin toiselle puolen ja valmistaa ammattilaisen opastuksella cocktailin. Tuotetietoa, maistelua ja mielenkiintoisia aiheita tarjoavat tapahtuman lukuisat, kaikille avoimet luennot.

Lauantai Helsinki Drink Festivalilla on erityisen juhlava, kun illan aikana palkitaan tapahtuman paras tarjolla ollut cocktail. Samana iltana järjestettävässä Tiskillä Awards -palkintogaalassa kruunataan myös Suomen parhaita baareja eri kategorioissa.

Drinkkifestarille on 18 vuoden ikäraja, lisätiedot: www.helsinkidrinkfestival.fi.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Minne mennä

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu